Čovjek se drži za riječ, a papak za rogove!

Čovjek se drži za riječ, a papak za rogove!

Nenad Nešić održao je riječ datu odlukom predsjedništva stranke da istupi iz koalicije sa SNSD.

Na jučerašnjoj sjednici Narodne Skupštine Republike Srpske poslanici DNS podnijeli su zahtjev da sjednu u opozicione klupe.

Darko Banjac istupio je iz stranke i definitivno riješio da po treći put okuša svoju sreću mijenjajući stranke da bi se održao na funkcijama. Za sada, kako saznajemo, najbliži je pravljenju političke stranke sa Ognjenom Tadićem, višestrukim gubitnikom na predsjedničkim izborima u Republici Srpskoj. 

Darko Banjac pogazio je svoju riječ, jer je prilikom istupanja iz koalicije sa SNSD na pitanje novinara BN da li ostaje uz Nenada Nešića odgovorio „A zar bih mogao drugačije?"

Ostaje pitanje šta se desilo sa Dikom Cvjetinovićem, narodnim poslanikom iz Bijeljine!? BN je nedavno postavio pitanje Diki Cvjetinoviću napušta li DNS, nakon procjene Nenada Nešića da podrži doktora Ljubišu Petrovića za gradonačelnika Bijeljine.

Diko Cvjetinović je tada ljutito novinarima BN rekao da su u pitanju dezinformacije uperene protiv njega.

Na jučerašnjoj sjednici, Diko Cvjetinović potpisao je sva dokumenta o formiranju opozicionog poslaničkog kluba i imenovanju doktora Duška Ivića za novog šefa poslaničkog kluba umjesto Darka Banjca.

Ipak, kako BN saznaje iz krugova bliskim vlasti, oni i dalje računaju na mandat Dike Cvjetinovića. 

Podsjećamo, Nenad Nešić je ušao u sukob sa vlašću upravo nakon toga što je prije 30 dana rekao da Diku Cvjetinovića niko neće dirati pod cijenu njegove glave. "Glava" Nenada Nešića drugi dan je posječena, a Diko Cvjetinović istom tom Nešiću juče je okrenuo glavu!?

Ne kaže se uzalud "Čovjek se drži za riječ, a papak za rogove". Šta je odabrao Diko Cvjetinović iz Bijeljine, pokazaće vrijeme!?

Izvor:rtvbn