Muriz Memić na gostovanju na Face TV otkrio novu informaciju iz slučaja (Video)

Muriz Memić na gostovanju na Face TV otkrio novu informaciju iz slučaja (Video)

Nije krio da je već nekoliko puta bio u Tužilaštvu BiH. Muriz Memić, otac tragično nastradalog Dženana Memića, gostovao je večeras na Face TV-u.

U emisiji je online učestvovao i dr. Kemal Dizdarević kojem je Muriz Memić zahvalio i poručio da je „ljudska gromada“. U studiju su se trebali pojaviti i prof. Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i Enra Mehmedika-Suljić.

– Meni je drago što nisu došle. Ja sam mogao i Arijanu poslati, pa da pričaju žena ko sa ženom, ali sada neću – rekao je Memić.

Potom se osvrnuo na svoje tvrdnje da se prijeti Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Na pitanje, ko im prijeti, Muriz je rekao:

– Politika. Zna se ko je u našoj avliji glavni baja – odgovorio je Memić, dodajući da se radi o sistemu zdravstveno-političkom.

Nije krio da je već nekoliko puta bio u Tužilaštvu BiH.

– Oni rade istragu o organizovanom kriminalu, nismo o ubistvu ni pričali. To će doći samo po sebi – kaže Muriz.

Muriz je između ostalog  iznio novu informaciju.

– Ja imam informaciju da je Alisa Mutap 9. februara u jutarnjim satima u svojoj kući saopćila imena počinioca. Imam svejdoka za to. On je svjedok Tužilaštva BiH. Znači, nije imala amneziju. Alija Budnjo je rekao da nije nikad bio u Tužilaštvu po ovom pitanju, a ja imam informaciju da jeste – rekao je Muriz.

Pogledajte o čemu se još govorilo:

VIDEO:

 

Video: face.ba/youtube.com
Izvor: fokus.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter