Da sam ja stavio tablu Radovanu, ne bih je skinuo ni po koju cijenu

Da sam ja stavio tablu Radovanu, ne bih je skinuo ni po koju cijenu

- Da sam ja stavio tablu Radovanu, nikad je ne bih skinuo ni pod kakvim pritiscima! Ako je Dodik skine, naći će rješenje da se opravda, ali sumnjam da će je skinuti, kazao je Nešić.

- Neću sa Dodikom, imam ja “žišku” i energiju! Rekao sam NE Dodiku, da bih rekao DA budućnosti Republike Srpske!, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić gostujući sinoć na Face televiziji.

On je istakao da su demografija i ekonomija najveći problemi države: "Ja putujem po zemlji za razliku od vladara i vidim da nikoga nema u gradovima, da je sve pusto i da je sve otišlo u Novi Sad i Beograd"!

"Vrijeme je za promjene! Ja nudim promjenu u Republici Srpskoj, a promjena je odlazak aktuelne vlasti s nivoa Republike Srpske i BiH", kazao je Nešić, dodajući da je dobrodošao ko god želi sa DNS-om promjene.

On je podsjetio da su Igor Radojičić 2016-e i Željka Cvijanović 2018-e. godine pobijedili uz podršku DNS, dodajući da je tako i danas uz  podršku DNS Draško Stanivuković pobijedio u Banja Luci, a Ljubiša Petrović u Bijeljini.

Još jednom je istakao u emisiji da se ne boji Milorada Dodika.

"Ne bojim se Dodika! Što bih ga se plašio?! Dodik me nije doživljavao kao nekog ozbiljnog predsjednika i imao je bolji odnos sa nekim mojim saradnicima", kazao je Nešić

Upitan o pritiscima da se skine tabla Radovana Karadžića s Studentskog doma na Palama rekao je: "Sviđa mi se tabla Radovan Karadžić!

- Da sam je ja stavio, nikad je ne bih skinuo ni pod kakvim pritiscima! Ako je Dodik skine, naći će rješenje da se opravda, ali sumnjam da će je skinuti! Ostaće istrajan!

Što se tiče prijetnji visokog predstavnika Valentina Incka, on je rekao da "nas ovlaštenja koja ima Incko vraćaju u srednji vijek"!

Iзвор: rtvbn