Da li je Vladimir Putin bolestan? Pogledajte video koji pokazuje kakvo je zdravstveno stanje ruskog lidera!? (Video)


Da li je Vladimir Putin bolestan? Pogledajte video koji pokazuje kakvo je zdravstveno stanje ruskog lidera!? (Video)

Hiljade stručnjaka raznih oblasti analizira mentalno i fizičko zdravlje ruskog predsjednika Vladimira Putina. Pogledajte današnji ekskluzivan video i sami procjenite koliko su tvrdnje o narušenom zdravlju utemeljene. 

Rusku vojnu paradu na Dan pobjede nad fašizmom gledam od djetinstva i uvijek sam fasciniran tom manifestacijom. RTRS i ATV omogućili su prenos dijela manifestacije i to pominjem naspram činjenice da javni i privatni tv-kanali Srbije naprosto su ignorisali ovaj tradicionalni i uvijek svjetski zanimljiv događaj. Tema ove objave nije očigledna razlika u političkim pogledima Srbije i Republike Srpske oko vojne parade i to pominjem samo radi intrigiranja.

Elem, prenos je i kod nas prekinut kada je, bar po meni, nastupio iznimno važan momenat, kada Putin napušta prostor centralne svečanosti. Prebacio sam na kanal Rusija 24 i nastavio gledati, a onda sam kasnije preuzeo dio njihovog snimka i postavio ga na svom kanalu. Kako nisam isključio dolazna obavještenja ima neznatnih muzičkih oscilacija, ali video je odličnog kvaliteta i prezentuje ono šta jeste tema ove objave.

Pominjao sam u ranijim tekstovima kako Pentagon godinama angažuje stručnjake raznih profila za proučavanje snimaka Vladimira Putina i otkrivanje njegovih osobina, a ponajviše eventualnih slabosti. Iako silni milioni uloženi u ovaj oblik bezbjednosnog djelovanja nisu dali nikakvih rezultata od početka dejstava u Ukrajini sve češće plasiraju se bombastični naslovi o "ludilu" ruskog predsjednika. Zadnjih mjesec i nešto sve češće objavljuju da je teškog fizičkog zdravlja, "šalju" ga na operacije i predviđaju skoru smrt. Što je babi milo...

Vladimir Putin je najveći i onaj najplodonosniji dio profesionalne službe bio kontraobavještajac. O djelovanju obavještajnog sektora javnost zna podosta, dok su njihove kolege iz protivobavještajne djelatnosti podrazumjevano bukvalno nepoznati i u najbližem okruženju, a kamoli spram medija. Iz vremena bivše države imao sam kontakata sa tom službom i primjera radi znam kako izgleda kapetan, magistar elektrotehnike i bezbjednjak u jednoj osobi, sa izvanrednom inteligencijom i širokim spektrom stručnih znanja. Fascinantno, ali samo za one koji imaju sreće saznati o kome i o čemu se radi. 

Za Putina znamo i da je od rane mladosti posvećen borilačkim sportovima, gdje dominira džudo (u prevodu sa japanskog "nježni put"), no na to dolaze posebne obuke specijalnih jedinica. Znate njegov karakterističan način kretanja - kao da lebdi ili klizi, a šta je tek profesionalna "deformacija" kakvu nauka odavno poznaje. Upravo taj njegov specifičan, istovremeno i ležeran i kontrolisan, način kretanja najbolje prezentuje stanje fizičkog zdravlja. Posebno u slučaju prisustva neke teške bolesti i, kako sve češće kazuju, okončanja života.

Sad pogledajte ovaj za naše prostore ekskluzivan video, šta se dešavalo prilikom polaganja vijenca i cvijeća na spomen prostoru posvećenom najvećim bitkama Crvene armije. Pratite Putinovo lice, pogled i fokusiranost kako bi procjenili vjerodostojnost navoda o teškom ludilu. Zatim pratite kretanje i držanje (blago spušteno težište karakteristično za džudiste), pa do koordinacije udova. Kroz video vodim vas i titlovima, tako da imate sve potrebno za samostalnu procjenu. Moja "ocjena" data je na samom kraju.

 

Preporučio bih da nađete neki stariji snimak i uporedite sadašnje stanje, no vjerujte da nećete naći razlike. U stvari prekaljeni protivobavještajac danas je izveo šetnju do spomenika i ovakav oblik odavanja počasti samo da razni stručnjaci imaju šta proučavati. Pa sve do toga, kako kažem u klipu, je li Putin najmoćnije rusko oružje? Znamo šta je Rusija posljednjih mjesec-dva demonstrirala od noviteta u domenu raketnih i kosmičkih dejstava, no "neko" je upravljao tim ogromnim aparatom ujedinjene nauke, bezbjednosti, ekonomije i politike. I doveo do ovakve moći.

Već 25. februara objavio sam tekst PUTINOV CILJ: Rusija sa Ukrajinom ponovo svjetska super-sila! i bar danas je lako razjasniti koliko sam dobro prognozirao dalji tok globalnih dešavanja. Rekoh da će se Rusi "slatko nasmijati" na pad vrijednosti rublje, šta ljudi nisu mogli prihvatiti dok nisu vidjeli odgovor iposljedice. Oko narednih tekstova bilo je baš burnih komentara na moja objašnjenja da Putin može u svakom momentu "London izbrisati sa lica zemlje". Po zadnjim saopštenjima državnog i vojnog vrha jedan Sarmat dovoljan je da "izbriše" kompletnu Veliku Britaniju. Pa pominju podvodne rakete sposobne za izazivanje morskog vala visokog 500 metara kojim mogu potopiti Britaniju i štošta pride.
Srećom po cijelo čovječanstvo Vladimir Putin je odličnog mentalnog zdravlja i još dugo će protivnike savladavati primjenom "nježnog puta" i njihove sopstvene siline. Njegovi protivnici da imaju ovakvu vojnu nadmoć u Rusiji trava ne bi preživjela, a on tek blago upozorava da za manje od pola sata može uništiti ključnu američku infrastrukturu kosmičkog ratovanja. Neće olako donijeti naredbu o takvom napadu, ali kad je donese istog sekunda biće izvršena.

Znam, sada slijedi logično pitanje: zašto sa takvom borbenom moći već dva i po mjeseca tavori sa Ukrajinom? Bar za one koji nisu čitali moj tekst PUTINOV PRAVOSLAVNI "TREĆI RIM": Šta znači denacifikacija Ukrajine?!. U startu sam objasnio zašto nema govora o upoređivanju ove strategije sa Hitlerovim tada inovativnim načinom osvajanja teritorija. Sad imamo mnogo jasniju sliku.

Znači sa manje od 200 000 vojnika Putin je krenuo na najveću evropsku državu. Čisto komparacije radi Dombas je površinom veći od Bosne i Hercegovine. Lažni manevar prema Kijevu sa onom čuvenom kolonom dugom 40 i više kilometara, inače sadržanom od razne starudije i čak maketa, odvratio je svjetsku pažnju od stvarnog pravca dejstava. Tek kad je bilo aman gotovo svi su shvatili da je zauzeta kompletna crnomorska obala, gdje je  zaposjedanje regiona Odese i spajanje sa Pridnjestrovljem tek pitanje finalne realizacije. 

Dok svijet sedmicama gleda u pravcu Marijupolja imamo udare na ključne ukrajinske snage prema Dombasu. Lično mislim da će prvo završiti Odesu, ali podzemlje Azovstala služi za uvježbavanje napada na poznate fortifikacije istočnog ratišta. Suština je upravo u tim izvanredno planiranim manevarskim dejstvima specijalnih jedinica kakve bukvalno šetaju Ukrajinom i niko ne može predvidjeti sljedeći potez. U pitanju je sasvim nov pristup ratovanju, nešto šta će se vijekovima proučavati, a posebice zbog činjenice da sa manje od 200 000 vojnika možete zaposjedati tolike teritorije. Sa objektivno malenim brojem stradanja civila i izostankom razaranja. Marijupolj jeste razoren, ali leži na ogromnom nalazištu litija i "sve ima svoje razloge".

Vjerujem da će ova opservacija opet mnoge iznenaditi, no Rusija trenutnu situaciju dobrano koristi za uvježbavanje novih strategija, te trenažnog i iskustvenog jačanja sopstvenih snaga. Pripremaju se za eventualne nove operacije na teritorijama sa kojih im prijeti opasnost. Svi su upozoreni, svjetskoj populaciji pokazuje se kako svaki potez protiv Rusije ima neželjenu posljedicu po sve, a ko misli da će Putin izgubiti ovaj rat doista je budala. Svesni sopstvene nemoći i počeli su svijet ubjeđivati kako će izmišljena bolest ili smrt nešto promjeniti. Po onome šta im je Putin demonstrirao, vidljivo na gornjem snimku, od takvih manipulacija nema vajde. Nastaviće se...

Piše: Borislav Radovnović
Video: Borislav Radovanović/youtube.com
Izvor: radovanovicborislav.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter