Zastrašujuće ludilo, paranoja ATV-a, RTRS-a i SRNA ne prestaje - optužili Indijca Solomona da je britanski špijun!


Zastrašujuće ludilo, paranoja ATV-a, RTRS-a i SRNA ne prestaje - optužili Indijca Solomona da je britanski špijun!

Javni servis RTRS i državna Novinska agencija SRNA su prenijeli sramotnu vijest ATV koja "iz izvora bliskih jednoj obavještajnoj službi u regionu", "otkriva" identitet jednog od 40 stručnjaka za "obojene revolucije" o kojima je, kako navode, ovih dana bilo mnogo govora u javnosti!

Indijac Solomon, inače banjalučki zet, ni kriv ni dužan postao je britanski špijun u očima režimskih novinara i paraobavještajaca. Samo zato što ima kožu druge boje i dvojno, indijsko-britansko državljanstvo. Da, zaboga, razumije se i u moderne tehnologije, a to je za režimske medije i njihove mentore u vlasti, ravno zločinu protiv čovječnosti!

- Radi se o licu indijskog porijekla koji je unazad tridesetak dana prisutan u Banjaluci, a u BiH je došao iz jedne susjedne zemlje početkom godine. Ovo lice je stručnjak za sajber bezbjednost, bavi se programiranjem mikrokontrolera, a radio je i za indijsku Agenciju za nuklearnu bezbjednost na vojnim sistemima komunikacije. Školovan je u Glazgovu, u Velikoj Britaniji, i posjeduje dualno državljanstvo Velike Britanije i Indije, navodi ATV pozivajući se na neimenovani izvor, a prenosi RTRS, javni servis koji to nije.

ATV navodi, a RTRS i SRNA prenose da se "famozni" Indijac po dolasku u Banjaluku "aktivirao unutar grupe 'Pravda za Davida' i radi na kampanjama na društvenim mrežama za priključivanje ovoj grupi, kao i učestalim verbalnim pozivima za dolazak na trg i svrgavanju vlasti".

- Naši operativci su registrovali čak trideset i tri prelaza državne granice ovog lica od početka godine, koristio je tri različita automobila, a zanimljive su i njegova putovanja na relaciji Doha – Sarajevo – Katar, kao i letove sa regionalnih aerodroma prema bezbjednosno interesantnim destinacijama. Takođe, evidentirani su i njegovi kontakti sa drugim strancima koji su okupljeni oko pomenute grupe, kao i sa onima koji su u svakodnevnom kontaktu sa atašeima pojedinih ambasada u BiH, rekao je neimenovani "izvor" ATV.

ATV i RTRS i SRNA još prenose da su od pojedinih članova grupe "Pravda za Davida" doznali da se stranac pojavio iznenada, da se predstavlja kao zaposlenik Kancelarije visokog predstavnika u BiH (OHR) i da već mjesec dana redovno posjećuje skupove, ali i organizuje plaćene kampanje na društvenim mrežama kao i tzv. mikrotargetiranje plaćenim oglasima i promocijom njenih ciljeva.

Pa kako iznenada, kad ste ga tako pomno pratili, vajni režimski novinari i obavještajci!?

Istina je da je Solomon oženjen Banjalučankom, zbog čega i dolazi u ovaj grad, kao i da je programer koji je radio za beogradski "Komtrejd". Činjenica da su režimski mediji zloupotrijebili njegov dolazak na Trg Krajine i podršku grupi "Pravda za Davida", optuživši ga da je britanski špijun, samo zato što im se učinio "podesan" za tu prljavu rabotu, najbolje govori o njima.

Solomon je nedavno bio na Trgu i zajedno sa liderom ReStarta Stefanom Blagićem pozvao građane da pruže podršku grupi "Pravda za Davida" u borbi za istinu o smrti 21-godišnjeg studenta Davida Dragičevića. I to je sav njegov grijeh. Da, "obojen" je i zato je, gle čuda, stručnjak za "obojene revolucije"!

- RTRS i ATV i SRNA su postali programi za djecu i gluposti koje pišu na nivou naučne fantastike. Mogli su još da dodaju i da je Solomon u stvari Supermen kojeg je Soroš finansirao da dođe u Republiku Srpsku i pozove Dodika na dvoboj, znajući da je Supermen jači i da će Dodik izgubiti u toj borbi "superjunaka" - kratko je prokomentarisao Blagić pisanje režimskih medija o Solomonu.

Sramotno, neljudski, nečasno i krajnje zlonamjerno, a o profesionalnosti i odgovornosti ova dva medija, odavno ne vrijedi ni govoriti. Fuj!!!


Izvor: Istinito/Infomedia Balkan