Vučić otjerao Ivana Ivanovića sa Prve TV - Kolege i prijatelji se opraštaju od popularnog voditelja

Vučić otjerao Ivana Ivanovića sa Prve TV - Kolege i prijatelji se opraštaju od popularnog voditelja

Voditelj Ivan Ivanović napušta televiziju “Prva” na kojoj je posljednjih devet godina vodio popularni šou “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

– Ivan definitivno odlazi sa televizije – rekao je za Blic izvor blizak voditelju koji nije znao da li će, kao što se šuška, preći na drugu televiziju ili se opredjelio za neki drugi posao.

Kada je došlo do promjene vlasničke stukture na televiziji Prva Ivan je izjavio da ukoliko ne bude mogao da vodi emisiju na isti način kao do sada da je on neće voditi.

Odluku o odlasku Ivan je indirektno potvrdio na svom nalogu na Tviteru objavivši fotografiju na kojoj mu na takozvanom idiotu piše: “Odjava. Hvala ti Ivane”

– Mala poruka od kolega… U prompteru. Ili “idiotu” što bi narod rekao – napisao je Ivan.

Kolege i prijatelji odmah su počeli da mu se zahvaljuju na dosadašnjoj saradnji.

Muzičar Nikola Demonja koji dugi niz godina sarađuje sa voditeljem postavio je na društvenu mrežu instagram fotografiju, a u potpisu iste se zahvalio Ivanu.

– Hvala ti Ivane – napisao je Nikola Demonja koji je za Blic rekao:

– Zahvaljujem mu se jer smo zajedno radili devet godina i odlično sarađivali. Nadam se da ćemo i dalje raditi kao tim gde god to bilo. Bio bih presrećan da bude tako.

– Mada smo tek počeli da se družimo, djeluje kao da sam od starta dio ekipe… Hvala za ove tri sezone i za priliku da radim ono što volim, za sve osmjehe kada mi je baš bilo to potrebno, za tremu oko zaboravljanja tekstova pjesama, za divne razgovore i za nasmijane ljude u najljepšim prazničnim danima… – napisala je pjevačica Ivana Peters.


Izvor: Blic