Vakcinisala se Gejtsova kćerka: Ovim nije usađena genijalnost mog oca u moj mozak

Vakcinisala se Gejtsova kćerka: Ovim nije usađena genijalnost mog oca u moj mozak

Dženifer Gejts, 24-godišnja kćerka suosnivača Microsofta Bila Gejtsa, vakcinisala se protiv virusa korona te je ovaj čin iskoristila da se našali, odnosno da pošalje poruku teoretičarima zavjera.

Gejts je studentkinja druge godine medicine u Njujorku, a nakon vakcinacije javnosti se obratila preko Instagrama. Tom prilikom je napomenula da će imunizacija zaštititi pojedince i zajednicu.

"Među priviligovanim sam osobama koje su primile prvu dozu mRNA vakcine koja će naučiti moje ćelije da imaju imunološki odgovor na virus. Kao studentkinja medicine i neko ko želi biti doktor, zahvalna sam što ću biti zaštićena i sigurna u budućem radu", napisala je Gejts.

Pozvala je da se ljudi više informišu o vakcinama i da razmotre vakcinaciju kada budu u prilici. Podsjetila je da će zajednica biti sigurnija što se više individua vakciniše.

Zahvalila se svima onima koji su doprinijeli razvoju vakcine i naglasila da će vakcinacija pomoći zdravstvenim radnicima da budu uspješniji u spašavanju života.

Gejts je poručila da će nakon što primi drugu dozu vakcine i dalje nositi masku, možda i dvije, a što smatra opravdanim.

Zatim se našalila i na račun teoretičara zavjera.

"Nažalost, vakcinacijom nije usađena genijalnost mog oca u moj mozak. Kada bi samo mRNA imala tu moć", istakla je Gejts na Instagramu.

Izvor: nezavisne.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter