Unakazili se operacijama - U šokantnom izdanju Stalone se predstavio sinoć, a sve više liči na majku (97)


Unakazili se operacijama - U šokantnom izdanju Stalone se predstavio sinoć, a sve više liči na majku (97)

Silvester Stalone (73) i njegova majka Džeki Stalone (97) sve više liče, ali ne zbog genetike već brojnih plastičnih operacija koje su imali.

Čuveni Rambo i Roki Silvester Stalone nije odolio estetskoj hirurgiji. Mic po mic i od sebe je ovo napravio.

U šokantnom izdanju Stalone se predstavio sinoć u Los Anđelesu na filmskom debiju svoje kćerke Sistin Stalone.

Šta bi bilo da je Slaj pustio prirodi da odradi svoje? Ovako je holivudski glumac izgledao prije samo 11 godina iako su i tada na njegovom licu bile vidljive posljedice estetskih korekcija.

Hajde da se podsjetimo “starog” Stalonea. Ova slika nastala je 1997. godine. Bio je tada glumac na vrhuncu popularnosti, mada on nikad i nije krenuo silaznom putanjom kada je karijera u pitanju – jer se dokopao statusa zvijezde.

Stalone se tri puta ženio, sa Dženifer Flavin sa kojom je danas u braku, a bio je oženjen Bridžit Nilsen i Sašom Čak.

Sa Sašom je dobio sina Sejdža koji je preminuo 2012. od srčane bolesti (spekulisalo se da je uzrok bila upotreba nedozvoljenih supstanci.

Sejdž se poput oca bavio glumom, a gledali ste ga pored Silvestera u filmu “Roki V” 1990. godine.

Brak sa Sašom donio mu je i sina Serža kojem je u ranom djetinjstvu dijagnostikovan autizam.

Sa sadašnjom suprugom ima tri kćerke, Sistin, Sofiju i Skarlet.

Džeki Stalone koja se bavi astrologijom, danas ovako izgleda. Za Staloneovu majku se govori da je imala “tonu” estetskih zahvata, a ona je to i priznala. Čak je i sebe, zbog prevelikog broja operacija, nazvala vjeverica, piše Blic Žena.

Džeki jedino negira da je ikada koristila botoks. Kaže da on nije efikasan. Kako smo sinoć vidjeli u Los Anđelesu, Stalone obožava “botoksiranje”, a kada su u pitanju operacije, rekao je da ih je imao “nekoliko zbog zdravstvenih problema”.

Džeki koja umije da bude veoma kritična prema radu plastičnih hirurga, priznala je i da je koristila različite hemijske tretmane.

Džeki je veoma teško podnijela gubitak unuka i kćerke, glumice Toni D’ Alto koju je dobila u vezi sa Entonijem Filitijem.

Toni je preminula u 48. od raka jetre nekoliko mjeseci nakon smrti Sejdža Stalonea.

Kontroverzna Džeki Stalone iza sebe ima brak sa Stefanom Markusom Levinom i Frenkom Staloneom sa kojim je dobila sinove Silvestera i Frenka.

 

Izvor: zena.blic.rs