Umro glumac Luk Peri (Video)

Umro glumac Luk Peri (Video)

Zvijezda  popularne tinejdžerske serije iz devedesetih godina "Beverli Hils 90210", glumac Luk Peri preminuo je jutros od posljedica moždanog udara.

Peri, koji je u "Beverli Hilsu" tumačio ulogu zavodnika Dilana Mekeja, umro je u ponedjeljak ujutro u bolnici u Berebenku u Kaliforniji. 

On je prošle srijede bio hitno hospitalizovan, nakon što ga je težak moždani udar zadesio u njegovom domu u Los Anđelesu. 

Od tada se, prema izjavi njegovog portparola, nalazio na bolničkom posmatranju. 

Neposredno prije nego što je do moždanog udara došlo, televizijska mreža Foks zvanično je objavila da će se snimati nove epizode serije "Beverli Hilsa".

Izvor: b92

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije "Beverli Hils"

Glumac je pre neki dan primljen u bolnicu nakon što je u svom domu doživeo moždani udar.
Glumac Luk Peri, koji se proslavio igrajući lik Dilana u seriji "Beverli Hils", preminuo je u 53. godini života. On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što je u svom domu doživeo moždani udar.

Kako prenose inostrani mediji, Luk je preminuo u ponedeljak ujutru , 4 marta u bolnici Sent Dzozef u Burbenku. Prema izjavi predstavnika za medije pokojnog glumca, Peri je bio okružen svojom decom, sinom Džekom i ćerkom Sofi, verenicom Vendi Medison Bauer, bivšom ženom Mini Šarp, majkom En Benet, očuhom Stivom Benetom, bratom Tomom Perijem, sestrom Ejmi Koder.

Podsetimo, Luk je najzapaženiji ostao po ulozi buntovnog Dilana ali je, ubeđen da je spreman za ozbiljnije uloge, 1995. napustio "Beverli Hils" i okušao se u drugim projektima. Međutim, to nije slavno prošlo, i 1998. se vratio u postavu serije i ostao do kraja njenog emitovanja 2000. godine.

Podsetimo se kako je Luk Peri glumio Dilana u seriji "Beverli Hils":

VIDEO:

 

Video: YouTube
Izvor: telegraf.rs