Ubica Andrei vezao betonsku ploču za nogu i živu bacio ... (Video)

Ubica Andrei vezao betonsku ploču za nogu i živu bacio ... (Video)

Urna brutalno ubijene Andree K (19) iz Šeningena, u Donjoj Saksoniji, položena je u petak na Groblju “St. Štefani” u Helmštetu. Tijelo devetnaestogodišnje devojke nađeno je 28. aprila u kanalu reke Vezer, kod opštine Balge. Bila je naga i vezana, a za stopala joj je bio vezan betonski blok. Obdukcija je pokazala da je bila još živa kad je bačena u kanal i da je umrla u mukama.

Njen brat je za Bild izjavio da je “ubica želio da joj oduzme dostojanstvo, a sada će bar biti sahranjena kako dolikuje”. On je rekao da će urezati njen lik u nadgrobnu ploču, “kako bi svi zapamtili njen osmijeh”. Kako prenosi news38.de, njeno dvoje djece nije prisustvovalo sahrani, prenosi Srbija Danas.

Andrea je sa 16 godina ostala u drugom stanju, a godinu dana nakon rođenja kćerke, dobila je i sina. Oba deteta su joj oduzeta, jer je krenula stranputicom. Prema bratovljevim riječima, zaljubila se u muškarca koji joj je nabavljao drogu i prisiljavao je na prostituciju. On je navodno i posljednji osumnjičeni koji je uhapšen. Početkom jula, policija je uhapsila četiri osobe, uključujući i njega.

Andrein brat (21) je rekao za Bild da je njegova sestra voljela sunce i da je uvijek bila tu za braću i prijatelje. –  Bila je jedino što mi je Bog dao – izjavio je on. On je ispričao da nisu imali djetinjstvo, jer ih je majka brzo ostavila, a otac nije bio sposoban da brine o njima i da je rano umro. Upravo to je ono što ga je zbližilo sa sestrom. Andrea je pred smrt navodno namjeravala da povrati starateljstvo nad djecom i djelovala mu je napeto kad ju je posljednji put video.

VIDEO:

 

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks