Stigla potvrda: Radoje Zvicer nije ubijen u Panami

Stigla potvrda: Radoje Zvicer nije ubijen u Panami

Crnogorska policija dobila je preko svojih partnerskih službi potvrdu da ubijeni muškarac u Panami nije navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, nezvanično saznaje portal Standard.

Policijske informacije, prema saznanjima portala Standard, ukazuju da ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoju Zviceru.

Uprava policije je uz identifikacionu i fizičku proveru dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten.

Mediji su pre dva dana, podsetimo, objavili informaciju da je u pucnjavi u jednoj vili u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Nešto ranije danas, podsetimo, Vanja Zvicer, ćerka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, objavila je snimak na kome peva sa majkom Tamarom.

Snimak se pojavio nekih 48 sati nakon što je objavljena informacija da je Radoje Zvicer navodno upucan u Panami, a pretpostavlja se da su njegova supruga i ćerka na ovaj način želele da svima dokažu da je vođa kavčana ipak živ.

Foto naslovna: Privatna arhiva/Printscreen/CRITICA.COM.PA
Izvor: kurir.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter