Smrt tokom vođenja ljubavi u čačanskom hostelu: Oboje bili u braku, pored kreveta nađen prašak


Smrt tokom vođenja ljubavi u čačanskom hostelu: Oboje bili u braku, pored kreveta nađen prašak

Šezdesetogodišnjem muškarcu kome je pozlilo tokom ljubavnog čina sa dosta mlađom ženom se sprema sahrana, a upitno je da li će njegova supruga prisustvovati pokopu, saznaje Nova.rs. Prema rečima našeg izvora tužilaštvo i čačanska policija i dalje ispituju okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Muškarac iz Ljubića preminuo je u četvrtak predveče u jednom hostelu na Alvadžinici u Čačku, a kako se pretpostavlja, smrt je nastupila tokom intimnog odnosa sa ženom.

On je dovezen prekjuče vozilom Hitne pomoći u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

„On je tog dana bio u sobi sa mladom ženskom osobom. Za sada postoji nepoznanica zbog čega je, i kada mu je tačno pozlilo, ali je naložena obdukcija koja će razjasniti uzrok smrti“, kaže naš sagovornik.

Njega su hotelski radnici pronašli u sobi, u besvesnom stanju, napominje naš izvor.

„Njemu je najverovatnije pozlilo tokom seksualnog odnosa, a verovatno da se žena uplašila i zbog straha pobegla“, objašnjava.

„Kada su došli pripadnici policije, nje nije bilo. Najverovatnije kada je njihov susret, odnosno ljubavni čin, krenuo po zlu, žena je uzela svoje stvari i pobegla. Ona je, kako se priča, udata, pa nije želela da se sazna da je neverna, da se ne osramoti“, kaže sagovornik našeg portala.

„Pored kreveta, na kom je bilo telo, pripadnici policije su pronašli čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativnom sredstvu, poput vijagre. Ona je poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je možda to dovelo do smrtnog ishoda“, objašnjava.

Muškarac, koji je dovezen u Opštu bolnicu Čačak nije davao znake života. Lekari su pokušli da ga reanimiraju, ali, nažalost, nije bilo efekta. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Prema navodima našeg sagovornika, žena je rekla čoveku na recepciji da mu je pozlilo, pa se, zatim, udaljila u nepoznatom pravcu. Kada je recepcionar ušao u sobu bio je šokiran. Zatekao je jezivu scenu.

Kako napominje naš sagovornik, istraga koja je u toku, će utvrditi kako je došlo do nemilog događaja, ali i činjenicu da li supstanca koju je Čačanin konzumirao ima veze sa smrtnim ishodom.

„Dakle, obavešteno je i tužilaštvo, biće utvrđene sve okolnosti ovog nesrećnog slučaja. Trenutno se sprema sahrana, a diskutabilno je da li će supruga prisustvovati ukopu“, zaključuje naš sagovorik.

Inače, muškarac koji je preminuo je iz dobrostojeće porodice, bio je oženjen i ima decu.

Piše: Ljubica Sokić
Foto naslovna: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Izvor: nova.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter