Slobodan Vasković: Dodikovo licemjerno naricanje - Radojičić je najgori gradonačelnik Banjaluke

Slobodan Vasković: Dodikovo licemjerno naricanje - Radojičić je najgori gradonačelnik Banjaluke

1.

Milorad Dodik, Primitivni, Vulgarni Autokrata, koji je građanima Banjaluke zaprijetio brutalnom osvetom što su na izborima svojom voljom za gradonačelnika izglasali Draška Stanivukovića, a ne njegovog potrčka Igora Radojičića, uplašio se sopstvenog izliva toksina u mozak: Stoga ga već danima pokušava “oprati”, svim sredstvima, njegova plaćenička kamarila - od žeton analitičara, pa do ulizica kojima se okružio i koji su, odreda, ogrezli u kriminalu i korupciji.

2.

Dodikovo “naricanje” za Radojičićem je lažno, licemjerno, maliciozno, cinično, jer je istog tog Radojičića brzinom svjetlosti, nakon izbornog poraza, nemilosrdno šutnuo na marginu preuzimajući kao povjerenik rukovođenje Gradskim odborom SNSD Banjaluka.

3.

Najogavnije od svega je što tvrdi “kako neće ostaviti Radojičića”, ali zato hoće da brutalno kazni građane Banjaluke; To što sada on i njegovi mentalno impotentni “prevodioci” tvrde da “nije mislio tako”, da je “sve rekao u afektu” jeste najobičnija laž, jer će Dodik iskoristiti svaku priliku da se osveti Banjalučanima.

4.

Nije li najbolji dokaz za to dvoipogodišnji progon, izgon iz države, maltretiranje, satiranje i slamanje svih onih građana Banjaluke koji traže istinu o ubicama Davida Dragičevića.

5.

Nije li najbolji dokaz za to bestijalno prebijanje građana Banjaluke 25. i 30.12.2018., potom i dvoipogodišnje satiranje svakog pomena na ubijenog mladića, artikulisano kroz divljačko uništenje mladica Dunja, “Davidovog srca” i sličnih obilježja.

6.

Nije li najbolji dokaz za to Hunta Dragana Lukača koja i dalje progoni svakog ko drugačije misli, skriva tragove ubistva, naređuje oslobađanje i neprocesuiranje onih koji prikrivaju likvidaciju.

7.

Nije li najbolji dokaz za to činjenica da “najbolji gradonačelnik” nije nijednom osudio sve te progone niti ubistvo.

8.

Palančani, Dodikove ulizice, koji silno naprežu svoje skromne intetektulane kapacitete da “ubijede” građane da su pogriješili, jer nisu ponovo glasali za “najboljeg gradonačelnika”, lijući, pri tom, krokodilske suze, samo su bekvokali ogavne kakofonije koju proizvode Dodikovi truli, otrovni “prevodioci”, spremni, za pare, opravdati svaki njegov zli, opaki, izopačeni naum.

9.

I da se razumijemo - Radojičić je NAJGORI gradonačelnik Banjaluke, jer nikada nije stao u odbranu nijednog njenog građanina, ali je svaki put stao u odbranu onih koji su divljački prebijali i progonili građane.

10.

Radojičić je NAJGORI gradonačelnik Banjaluke, jer su za vrijeme njegovog mandata pozavršavani najveći poslovi Gradske građevinske mafije (od “slučaja “Poljoprivreda škola”, preko “Slučaja Autobuska stanica” do “slučaja Naš dom”) u kojima je Grad ostao bez stotina miliona KM.

11.

Primitivac Dodik nijednom nije objasnio kako mu se, tako “poštenom”, moglo desiti da se, zajedno sa “najboljim gradonačelnikom”, prijateljski druži, uz ručak, sa presuđenim Narkodilerom Darkom Vukovićem i presuđenim kradljivcem automobila, prevarantom i hohštaplerom Draganom Kremenovićem Pugerom. 

12.

O tome “Narikače”, Palančani i preplaćeni impotentni prevodioci ćute kao zaliveni.

Izvor: slobodan vasković blog