Pronađena tijela petoro djece

Pronađena tijela petoro djece

Njemačka policija pronašla je tijela petoro djece u zgradi u gradu Zolingen na zapadu te zemlje, javili su danas lokalni mediji. Portal "Focus online" objavio je fotografije vozila Službi za vanredne situacije parkirane ispred stambenog bloka. Zolingen se nalazi nedaleko od Diseldorfa.

Izvor: vijesti.ba

HOROR U NEMAČKOJ Policija u stanu pronašla TELA PETORO DECE, najstarije imalo osam godina

Nemačka policija pronašla je tela petoro dece u zgradi u gradu Zolingen ndaleko od Diseldorfa na zapadu te zemlje, javili su danas lokalni mediji. Portal "Fokus onlajn" objavio je fotografije vozila Službi za vanredne situacije parkirane ispred stambenog bloka. Dodaju i da su deca imala između jedne i osam godina (1, 2, 3, 6 i 8 godina). Tela su pronađena u privatnom domu u stambenoj zgradi, rekao je portparol policije u obližnjem gradu Vupertal.

Nije jasno ko je pronašao tela. Zasada nema ni pojedinosti o uzrocima smrti niti potencijalnih osumnjičenika, prenosi agencija DPA. Kako pak piše "Blid", policiju je navodno alarmirala baka pronađene dece koja je nazvala i kazala da je njena ćerka (27) ubila petoro svoje dece i otišla u nepoznatom smeru sa šestim. "Bild" dalje javlja da se majka kasnije bacila pod voz u Diseldorfu i da je sa teškim povredama odmah prebačena u bolnicu.

Izvor: srna.rs/blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks