Premijera predstave Miroslava Pilja -Ljubavni triangl- na Maloj sceni teatra -Art-Club- Sarajevo (Foto)


Premijera predstave Miroslava Pilja -Ljubavni triangl- na Maloj sceni teatra -Art-Club- Sarajevo (Foto)

Premijera predstave "Ljubavni triangl" scenariste i reditelja Miroslava Pilja u izvedbi članova glumačkog ansambla teatra „Art-Club“  Enele Sefer i Adnana Kukuruzovića bit će upriličena na Maloj sceni teatra "Art-Club" Akademskog kulturnog centra "Seljo" - "Sloga" - Sarajevo u subotu 08.06.2024. godine u 19.00. Prva repriza će biti izvedena na istoj sceni u ponedjeljak, 10. 06. 2024.

Foto: Ustupljena fotografija

Dramska predstava "Ljubavni triangl" intrigantno se bavi složenim emocionalnim interakcijama i moralnim dilemama koje su postavljene u suvremenom kontekstu. Glavni lik, psiholog, (Adnan Kukuruzović) interpretira svoje predavanje o partnerskim odnosima, što gledatelju pruža dublji uvid u njegov profesionalni pristup ali i osobnu involviranost u problematiku koju proučava. 

Susjeda, koja mu dolazi u posjet, odlično je izvedena od strane glumice(Enela Sefer) koja uspijeva dočarati slojevitost i ranjivost svog lika. Njezin odnos s mužem, o kojem razgovara s psihologom, na početku djeluje kao marginalna tema, no postupno se otkriva kao centralni plot twist.

Interakcija između susjede i psihologa inicijalno je prikazana kao prijateljska i profesionalna, ali kako radnja napreduje, njihov razgovor postaje sve intenzivniji, istovremeno otkrivajući psihologove osobne konflikte i njegovu emocionalnu investiranost. Kraj predstave je neočekivan i ostavlja publiku s mnogo pitanja o moralnosti likova, ali i o široj temi ljubavnih odnosa i vjernosti. Scenski dizajn je minimalistički, što dopušta da se fokus publike zadrži na dijalogu i emocionalnom izrazu glumaca, čime se dodatno pojačava intenzitet drame.

Foto: Ustupljena fotografija

Ukupno gledano, "Ljubavni triangl" (scenariste i reditelja Miroslava Pilja) je provokativna i emotivno nabijena predstava koja uspješno postavlja i razmatra teška pitanja o ljubavi, prevari i etici u međuljudskim odnosima. Predstava je izvanredan primjer kako kazalište može biti platforma za istraživanje kompleksnih emocionalnih i društvenih pitanja.

Izvor: www.infomediabalkan.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter