Posao iz snova: Na Bahamima zarađujete 120.000 dolara (Foto)


Posao iz snova: Na Bahamima zarađujete 120.000 dolara (Foto)

Možete li da zamislite da živite na egzotičnim Bahamima i da dobro zaradite? Ako imate američko državljanstvo, možete se prijaviti za ovaj posao iz snova.

Foto: Shutterstock

Bogata porodica iz Sjedinjenih Američkih država, sa Floride, traži par koji će voditi njihovo domaćinstvo na privatnom ostrvu na Bahamima, prenosi „Metro“.

Njima je potreban par sa iskustvom koji bi, pored imanja na Bahamima, vodio i održavao njihovo imanje u Naplesu na Floridi. Troškove putovanje iz jedne rezidencije u drugu pokriva porodica koja će ih angažovati.

Par koji dobije ovaj posao imaće godišnju platu od 120.000 dolara, plaćen smeštaj i puno zdravstveno osiguranje. Posao podrazumeva održavanje četiri kuće na privatnom ostrvu i imanje na Floridi pa je neophodno američko državljanstvo.

Foto: Shutterstock

Zaposleni će biti angažovani samo tokom radne nedelje pa će imati dovoljno vremena da istražuju i uživaju na bahamskom suncu i pesku.

Šefica agencije za zapošljavanje „Polo&Tvid“, Lusi Čelendžer, kaže da je ovo jedinstvena prilika:

- Toliko je dobra prilika da su nam klijenti u šali rekli da bi se i oni sami prijavili za tu poziciju.

Čim je oglas objavljen, agencija je zatrpana zahtevima onih koji su se javili preko veb stranice. Za sada još nije sastavljena lista potencijalnih kandidata.

Foto naslovna: Pixabay
Izvor: 24sedam.rs/ddl.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter