Plata 6.000 evra, a uslovi...Oglas za posao koji je šokirao sve

Plata 6.000 evra, a uslovi...Oglas za posao koji je šokirao sve

Jedan oglas za posao izazvao je buru na društvenim mrežama. Naime, kako se navodi, jedna bogata porodica iz Austrije traži osobu koja će da im vodi domaćinstvo, a plata koju nude je nevjerovatna: čak 6.000 evra!

- Naš klijent je vlasnik elegantnog domaćinstva za dvije osobe, ima dosta zaposlenih i nekoliko međunarodnih rezidencija. Kako bismo ojačali tim u Klagenfurtu, tražimo iskusnog i pouzdanog upravnika kuće, odnosno glavnog batlera koji će nam se pridružiti što je prije moguće - piše u oglasu koji su objavili tamošnji mediji.

U oglasu su navedena i zaduženja, pa bi tako onaj ko odluči da se javi na njega morao da zna da upravlja timom sastavljenim od: domaćice, privatnog kuvara, tehničara i baštovana i to pet dana nedjeljno.

Uslovi koji se traže su da je osoba vakcinisana protiv korone i da ima iskustva sa radom u ekskluzivnim domaćinstvima ili hotelima. Zahtijeva se i izvrsno ponašanje, njegovan izgled, samouvjereno držanje kao i apsolutna fleksibilnost, odanost i diskrecija kandidata.

Izvor: informer.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter