Ovo je Odluka Savjeta ministara BiH o kupovini zgrade Grand trejd za UIO BiH od Dodikovog kuma Radišića


Ovo je Odluka Savjeta ministara BiH o kupovini zgrade Grand trejd za UIO BiH od Dodikovog kuma Radišića

Napaćeno srpstvo ponovo je dobro unovčeno, za cirka 100 miliona maraka. Ispostavilo se, kako sam uporno i najavljivao, da Dodik diže tenzije i donosi odluke kako bi trgovao, dobio novac i ustupke, a sada se ukazala i faktura koja baca svjetlo na pozorinicu.

Savjet ministara BiH, osovina Crna trojka, SNSD i HDZ donijela je odluku da se u budžetu BiH obezbjedi 100 miliona maraka za kupovinu zgrade Grand trejd od Mileta Radišića, kuma Milorada Dodika, za sjedište Uprave za indirektno oporezivanje BiH? Dakle srpstvo i Republika Srpska vrijede jednu zgradurinu i jednu ministarsku fotelju, a tiče se Srđana Amidžića koji treba da se imenuje za ministra finansija u Savjetu ministara BiH.

Ovo je izdaja, ali ne samo Republike Srpske već i Federacije cijele BiH, jer ništa manja nije izdaja ni uloga Crne Trojke Konaković – Nikšić – Forto, koja je glasala da se rušitelju BiH i njegovom kumu prebaci 100 miliona maraka, kao nagrada za stalne tenzije i probleme.

Pitanje je hoće li građani Sarajeva i Federacije BiH mirno posmatrati izdaju njihovih čelnika, koji hrane Dodika i nagrađuju njegovu politiku sa 100 miliona maraka ili će se okupili ispred sjedišta SDP-a, Naroda i pravde i Naše stranke kako bi tražili da povuku izdajničku odluku da Dodika i njegovog kuma nagrade sa 100 miliona maraka.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: Gerila/Zgrada Grand Trade u Banjaluci
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter