Obrt u slučaju nestale Ane Volš: U podrumu kuće pronađen krvav nož - Muž uhapšen zbog ometanja istrage (Foto)


Obrt u slučaju nestale Ane Volš: U podrumu kuće pronađen krvav nož - Muž uhapšen zbog ometanja istrage (Foto)

Američki novinari objavili su da su tužioci saopštili da je u podrumu kuće nestale Ane Volš pronađena krv, kao i krvavi nož.

Policija je isto saopštila da je njen suprug, samo dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 dolara (oko 50.000 dinara). Takođe, navode i da je kupio cerade.

Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gde smo otkrili i krvavi nož, naveo je tužilac.

Takođe, kako prenose njen telefon je lociran kod njene kuće 2. januara.

Američki mediji prenose da je njen suprug Brajan upravo optužen za ometanje istrage.

Sudija je odredio da Brajan Volše, muž nestale Volše bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara.

Izvor: Blic

Novi detalji: Policija odvezla automobil iz kuće Ane Volš

Suprug Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi, Brajan Volš, uhapšen je zbog ometanja policijske istrage, a sa lisicama na rukama doveden je na uviđaj u kuću u kojoj živi sa suprugom i troje dece.

- Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja - rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Prema pisanju tamošnjih medija, očekuje se da će danas biti saslušan u Okružnom sudu Kvinsi.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Brajana izvode iz kola sa lisicama na rukama i uvode ga u garažu u kući. Ubrzo nakon toga, na snimku se vidi kako sivi automobil odvozi šlep služba iz garaže kuće.

Foto: Printscreen WCVB-TV Boston/Twitter

Podsetimo, Ana Volš (39), majka troje dece iz Masačusetsa, koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala nakon što je napustila svoj dom kako bi otišla na let 31. decembra. Nekoliko dana potom alarmirana je policija i za njom se sada intenzivno traga.

Izvor: Blic

Majka Ane Volš nestale u Americi: Molim Boga da mi je kćerka živa

"Samo da je moja Ana živa i zdrava, ostalo mi nije važno!" Ovim riječima za beogradski Kurir počinje ispovijest Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš (39), koja je nestala u novogodišnjoj noći u američkoj državi Masačusets.
Ana, koja ima troje male djece i supruga, 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gdje je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Beogradski mediji uspjeli su kontaktirati njenu majku Milanku, koja živi u Beogradu. Zabrinuta žena je ispričala da već danima ne spava i da je na lijekovima. Kako kaže, da je Ana nestala, javila joj je druga ćerka, koja živi u Kanadi

"Ne znam šta ću od sebe! Sama u četri zida razmišljam gde je moja ćerka i da li je dobro. Molim Boga da je živa. Svakodnevno sam na vezi sa zetom Brajanom, koji je i prijavio njen nestanak, ali i s drugom kćerkom u Kanadi”, kaže Milanka i dodaje da ne može ni da nasluti razlog Aninog nestanka.

Dodaje da u u novogodišnjoj noći ništa nije ukazivalo na ovakav scenario. Navodno, Ana, Brajan, njihova djeca i prijatelji bili su u njihovom domu i uživali su.

"Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, videla sam poziv i rekla sebi 'zvaću je ujutru'. Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon", priča vidno zabrinuta žena.

Ona kaže da je Ana samo tri sata nakon poziva koje je uputila majci, sestri i kumi pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom.

"Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu verujem", kaže Milanka i dodaje da su njeni ćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Ipak, mnogima je djelovalo čudno to što je Anin muž pozvao policiju tek 4.januara, tri dana od nestanka. Milanka objašnjava da je to zato što je Brajan mislio da se Ana ne javlja jer ima veliku gužvu na poslu budući da je ona na rukovodećoj poziciji.

"Međutim, kad je shvatio da je nema, prijavio je nestanak policiji. Inače, Brajan s decom živi u njihovoj kući u Kohasetu, a Ana zbog posla živi u Vašingtonu", kaže majka Milanka i dodaje da su Anina dva telefona nedostupna od trenutka nestanka, kao i da njene kreditne kartice nisu korišćene od 1. januara.

Foto naslovna: Instagram
Izvor: Kurir

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter