Novi šokantni detalji istrage nestanka Ane Volš: Da li je Ana Volš oteta ili svirepo ubijena? (Foto)


Novi šokantni detalji istrage nestanka Ane Volš: Da li je Ana Volš oteta ili svirepo ubijena? (Foto)

Isplivale nove informacije: Ana Volš oteta? Isplivale su nove informacije o ubistvu  Ane Volš nakon ročišta u četvrtak. Za njenu smrt optužen je suprug Brajan Volš koji je od januara u zatvoru.

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile u medijima, policija u Kohasetu, gradiću u kome su Volšovi živeli, dan pre Brajanovog hapšenja dobila je neobičan mejl koji je sugerisao da je Ana kidnapovana. 

"Ovde kod nas je neka Ana Volš", pisalo je u mejlu u kojem se aludiralo i na neki nepreciziran posao vredan 127.000 dolara i dodaje da je "ona zabrljala", objavila je televizija WCVB, a prenosi Daili Bist. "Ona je sa nama i ako ne bude platila taj novac... nikad se neće vratiti", pisalo je navodno u mejlu. Policija nije otkrivala više detalja u vezi sa ovom porukom.

Objavljene fotografije Brajana

Pojavila su se i fotografije sa nadzornih kamera prodavnice na kojima se vidi kako Brajan kupuje sredstva i pribor za čišćenje, kao i kako nosi kesu za smeće. Otkriveno je i da je Ana Volš navodno bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem čije ime još nije poznato. Zbog toga je, navodi se, Brajan unajmio i detektiva.

Među novim informacijama je i da je policija obavila razgovor sa tim muškarcem u Vašingtonu 7. januara, dan pre Brajanovog hapšenja. On je priznao policiji da se "zabavljao" sa Anom. U spisima se navodi da je istražiteljima rekao kako je taj "odnos postajao sve ozbiljniji prethodnih nekoliko meseci i da su proveli Dan zahvalnosti zajedno u Dablinu."

Jedan Anin prijatelj je rekao i da je ona svom suprugu dala "ultimatum" zbog toga što mu je pretila presuda u federalnom slučaju za prevaru i da je planirala da se preseli sa decom u Vašington gde je i radila, prenosi Telegraf.

Pomoćnik okružnog tužioca Norfolka Greg Konor rekao je i da je Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik.

Izvor: mondo.rs

Američki mediji saznaju - ANA VOLŠ PROVELA PRAZNIK U IRSKOJ SA MISTERIOZNIM LJUBAVNIKOM: Isplivali šokantni detalji istrage! PRIZNAO AFERU NA SASLUŠANJU

Foto: Instagram/AnaWalshe

Isplivali šokantni detalji istrage u slučaju Ane Volš! Ubijena Ana Volš provela je Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim ljubavnikom i to nekih mesec dana pre nego što ju je muž Brajan ubio na Novu godinu.

To se prema navodima Njujork posta nalazi u novim sudskim podnescima.

Neidentifikovani ljubavnik, kako piše Dejli mejl, priznao je policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci

Ana Volš (39), menadžer u agenciji za nekretnine iz Kohaseta, koja je inače rodom iz Beograda, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva iako njeno telo nije pronađeno.

Vlasti su optužile njenog supruga Brajana Volša (47) za ubistvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla "strašne dokaze" koji ga povezuju sa zločinom kao što su njena odeća i Gugl pretraga o tome kako da raskomada i odloži telo, a koja je navodno nađena u istoriji pregleda na ajpodu njegovog sina.

Tužioci su rekli da je Brajan suprugu pretukao na smrt nakon što je otkrio njenu aferu, a zatim je isekao u porodičnom podrumu.

Zvanično je optužen u četvrtak u Višem sudu u Norfolku.

- Nekoliko dana pre smrti Ana je rekla prijateljici da misli da Brajan ide u zatvor zbog optužbi da je prodavao lažne umetničke slike i da planira da ga napusti i preseli se u Vašington - navodi se u novim sudskim dokumentima.

Američki mediji navode da je Ana bila "neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena" kad je to priznala prijateljici tokom večere.

Brajanov advokat priznao je u četvrtak da je majka optuženog unajmila privatnog istražitelja da prati Anu tokom putovanja u glavni grad jer je sumnjala na neverstvo.

- Brajan Volš nije imao razloga da sumnja da ga žena vara sve dok nije nestala - tvrdi advokat.

Tužioci su osporili njegove tvrdnje rekavši da je Brajan opsesivno proveravao Instagram nalog čoveka iz Vašingtona za koga je mislio da je ljubavnik njegove žene. Takođe su tvrdili da je Brajan mogao da dobije 2,7 miliona dolara za isplatu životnog osiguranja u slučaju smrti supruge.

Odbrana sa druge strane tvrdi da mu novac nije bio potreban i da je Ana mogla da nestane svojom voljom.

Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo, dovođenje policije u zabludu, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Na sud se vraća u avgustu.

Foto naslovna: Instagram/AnaWalshe
Izvor: Njujork post/kurir.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter