Novi menadžment i duplo manji proizvodni kapaciteti od Elektroprivrede Srpske donose profit crnogorcima (Video)

Novi menadžment i duplo manji proizvodni kapaciteti od Elektroprivrede Srpske donose profit crnogorcima (Video)

Mi i Crnogorci, izvoz i krađa struje. Kako Elektroprivrede Crne Gore, koja ima mnogo manje proizvodne kapacitete od Elektroprivrede Republike Srpske, za 20 dana u decembru izveze i zaradi preko preko 90 miliona maraka, oko 46 miliona evra, a istovremeno naša Elektroprivreda Srpske, pod dirigentskom palicom Luke Petrovića uvozi 70 miliona maraka struje mjesečno?

 

Detaljnije u tekstu našeg Milana Nikčevića iz Gacka…

Na pitanje šta bi se promijenilo padom višedecenijske vlasti može se odgovoriti i primjerom onih koji su jednu takvu vlast prije dvije godine srušili. Primjerom, dakle, Crne Gore i konkretno potezima novog rukovodstva Elektroprivrede Crne Gore.

„ Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG) Milutin Đukanović saopštio je da je ta kompanija u predhodnih dvadeset dana zaradila 46, 4 milona evra!“

„Pljevljaci će januarski račun za struju plaćati sa ukupnim popustom od 50%!“
“Elektroprivreda Crne Gore, kao društveno odgovorna kompanija, koja značajan procenat proizvodnje ostvaruje upravo u Pljevljima, na ovaj način želi da pruži doprinos smanjenju emisije štetnih gasova“.
„ Elektroprivreda Crne Gore organizuje besplatan prevoz za odlazak na Žabljak građanima Pljevalja zbog zagađenja vazduha. Građanima je na Žabljaku obezbijeđeno besplatno korištenje žičare i ulazak na Crno jezero“

Ovako glase naslovi vezani za EPCG u protekle dvije godine. Lijepe vijesti posle oslobođenja od hobotnice.

E sada se zapitajte kada će umanjenim računima za struju od 50% posto biti čašćeni građani Gacka ili Ugljevika. Kada će se Gačanima obezbijediti besplatan prevoz i ostale pogodnosti na Jahorinu? Kada će gatački novci ostajati u Gacku? Kada će, kada će…. Da vam ja kažem. Kad pred ovom pljačkaškom crvenom bandom Petrovićima Milovićima i ostalim prestanete savijati kičmu! Ne zabijajte glavu u pijesak nego je dižite dok nam svima ne bude kasno!

Piše: Milan Nikčević
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter