Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Glumac Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

On je porekao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret i pozvao nadležno tužilaštvo da mu se uputi poziv za saslušanje, prenose beogradski mediji.

"Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije".

Lečić je ovim putem pozvao nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mu se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja i dodao:

"Pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima“, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje bez 'nakljukavanja' sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja!".

Izvor: b92

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter