Nedeljko Bajić Baja razveo se od 19 godina mlađe manekenke (Video)


Nedeljko Bajić Baja razveo se od 19 godina mlađe manekenke (Video)

Nedeljko Bajić Baja se još prošle godine razveo od Ivane, s kojom ima sina i kćerku, ali je to sve dosad uspješno skrivao.

Malo stvari iz privatnog života ovog popularnog pjevača iz regiona poznato je javnosti, iako je on na estradnoj sceni prisutan još od 1992. Rijetko je govorio o takvim temama, uvijek uz obrazloženje da njegove fanove zanima isključivo kakvu će pjesmu snimiti ili gdje će održati koncert.

Tako je bilo sve do 2013., kada se pročulo da će Baja u 45. godini prvi put postati otac, a da je izabranica njegovog srca izvjesna Ivana, manekenka koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu "Mokra do kože".

Nedeljko se poslije nekoliko mjeseci zabavljanja tada vjenčao sa 19 godina mlađom djevojkom i živjeli su skladno sve do prošle godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

Baja o privatnom životu ne priča ni s bliskim prijateljima, takav je čovjek. Malo njih je znalo za njegovu vezu s Ivanom sve dok se nisu vjenčali, pa je tako i sada, kad su se razveli. Tek prije nekoliko dana sam čuo da nisu zajedno još od prošle godine. Ne znam kako je uspio toliko dugo to sakriti. Meni je djelovalo da njegov brak s Ivanom funkcionira odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje djece, sina od šest godina i kćerku od četiri. Oni će živjeti s majkom, ali će ih Baja moći viđati i provoditi vrijeme s njima kad god poželi, tako su se on i Ivana dogovorili - kazao je izvor blizak folkeru za Kurir.rs.  

VIDEO:

 

Foto naslovna:  Nedeljko Bajić Baja/Printscreen/Pink
Video: YouTube
Izvor: kurir.rs/avaz.ba