Nebojša Vukanović: Vučić u kampanji ponovo pokušava spasiti Dodika (Foto)

Nebojša Vukanović: Vučić u kampanji ponovo pokušava spasiti Dodika (Foto)

Ponašanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, brutalno miješanje u izborni proces i sramna podrška Uzurpatoru institucija Miloradu Dodiku prešli su sve granice. Od 2014. godine, kada je poslao patrijarha i svoje ministre u Banjaluku da otvaraju nezavršen spomenik Stefanu Nemanji i održavaju sjednice dvije Vlade, preko 2016. godine kad je Dodiku prebacio 50 miliona i podržao lažni referendum, do brutalnog miješanja tokom opštih izbora 2018. i sada, pred lokalne izbore u novembru, Vučić ne prestaje drsko da se miješa u izborne procese i naše unutrašnje stvari, pomaže onog koji ga je nazivao abortusom i pobačajem, i na taj način podržava razaranje i put u potpuni nestanak Republike Srpske i njenih institucija.

Igor Radojičić je u teškoj situaciji, da se sada održavaju izbori sve ankete pokazuju da bi doživio ubedljiv poraz od Draška Stanivukovića, pa Vučić pokušava da promijeni situaciju organizujući sastanke pobratima Radojičića, marioneta u svojim i Dodikovim rukama.

Otužno je bilo gledati igrokaze Igora i Zorana, koji se slikaju i tobož dogovaraju bratimljenje, kao da u Banjaluci i Beogradu ne žive braća, a istovremeno  Dodik i Vučić igraju šah, simbolično pokazujući da su lažni gradonačelnici samo pijuni u njihovim rukama sa kojima se poigravaju.

I don Luka Lučiano i kum Miko su uzdrmani i na koljenima, pa uz partiju šaha Vučić dvorskim novinarima šapuće bajke o šetajućem trebinjskom aerodromu, misleći da su svi Hercegovci budale koje će se hvatati na njihove otrcane udice, prevare i potrošene petparačke priče. Vučić rovari i u Crnoj Gori, zabija Srbima nož u leđa i preko svojih pijuna pokušava opstruisati izbor nove Vlade premijera Krivokapića, i tako uz Dodika spasiti svog drugog pobratima Mila Đukanovića.

Kosovski veleizdajnik je imenovanjem kafe kuvarice sa diplomom Megatrenda Irene Vujović, inače unuke i potomka ratnog zločinca Save Mizare Kovačevića, jasno dao do znanja Hercegovcima ko nažalost vlada Beogradom i Srbijom. Mi nismo zaboravili lijeva skretanja i stotine nevinih i uglednih Hercegovaca koje su 1941. i 1942. godine pobili  banditi iz kaznene ekspedicije Save Mizare, predratnog kriminalca i razbojnika, a poruka iz Beograda svima nama je jasna.

Upravo zbog činjenice da Srbijom vlada tirjanin, komprador i izdajnik Kosova i srpskog naroda, sa ponosom sam prihvatio da budem prvi na spisku srpskih intelektualaca, univerzitetskih profesora, ljekara i novinara koji su nedavno uputili pismo predsjedniku Rusije da oduzme Vučiću orden Aleksandra Nevskog, o čemu je opširno pisala i ruska štampa.

Vučić, Dodik i Đukanović pokušavaju dodatno razbiti i uništiti srpski narod, moralno, finansijski, demografski, medijski, kulturno, korupcijom i potpunom kriminalizacijom društva, slušajući naloge svojih mentora iz zapadnih centara moći koji ih uporno održavaju na vlasti.

Ma koliko djelovali usamljeni i bespomoćni, pravda i istina su na našoj strani i mi ćemo pobijediti u borbi dobra i zla. Naš zadatak i sveti cilj je da narod oslobodimo tiranije, kriminala i jednoumlja, da se odupremo njihovom ludilu, prljavim poslovima i zadacima koje treba da ispune kako bi opstali na vlasti, nastavili da nas pljačkaju i razaraju, a veoma je važan zračak nade i svjetlosti koji dolazi sa istoka, iz Crne Gore, gdje je pobjeđena Mafija. Iskreno se nadam da će Krivokapić sa pobjednicima uskoro formirati Vladu, zadati snažan udarac Mafiji i organizovanom kriminalu, i da će se talas slobode prenijeti sa obje strane granice, i u Srbiji, i u Republici Srpskoj.

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

Piše: Nebojša Vukanović

Izvor: http://nebojsavukanovic.info/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks