Nebojša Vukanović o sastanku sa Johannom Sattlerom u četvrtak -Nadam se da se dobro spremio-


Nebojša Vukanović o sastanku sa Johannom Sattlerom u četvrtak -Nadam se da se dobro spremio-

Iz Kabineta predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića danas popodne stigao je poziv svim šefovima Klubova poslanika za sastanak sa Johanom Saglerom, šefom Delegacije Evropske Unije u Bosni i Hervegovini. Povod za sastanak je davanje preporuke EU za otvaranje pristupnih pregovora sa BiH.

Baš se radujem sastanku, kome ću se rado odazvati, a nadam se da će gospodin Satler dobro da se pripremi za dijalog. Hipokrizija međunarodne zajednice prelazi sve granice, što se više krše ljudska prava i zakoni, tone u totalitarizam i jednoumlje, to je više nagrada i vjetra u leđa tirjanima i korumpiranim političarima od strane ambasadora EU, davanje kredita, otvaranja pregovora i poglavlja, i treba sve ogoliti pred javnosti i narodom.

Bez slobodnih izbora i opreme za brojanje glasova, koja bi spriječila izborne krađe i prekrajanje volje naroda, nema pravne države niti bilo kakvih razgovora, jer ako su temelji krivi sve ostalo je naopako.

Nakon sastanka u Narodnoj skupštini Republike Srpske održaću konferenciju za novinare na kojoj ću javnost detaljno obavjestiti o tome šta je razgovarano na sastanku sa Satlerom, kakvi su njegovi i stavovi političkih stranaka iz Republike Srpske.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: Arhiva/Avaz.ba
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter