Nakon hapšenja ministra nastavlja se raspad DNS? Srbački DNS više ne postoji, -otkovala- oba odbornika (Foto)

Nakon hapšenja ministra nastavlja se raspad DNS? Srbački DNS više ne postoji, -otkovala- oba odbornika (Foto)

Potvrđena najava, raspad ostataka DNS-a se nastavlja. Kao što sam najavio, juče su cjelokupan Opštinski odbor DNS-a i oba odbornika ove stranke u Skupštini opštine Srbac, napustili ostatke privatne Partije braće i kumova Nenada Nešića, pa se tako nastavlja rasulo Demokratskog narodnog saveza. Srbac je, nakon Prijedora, Istočne Ilidže, Trebinja, još jedno u nizu mjesta u Republici Srpskoj u kojem je cjelokupno članstvo napustilo DNS, a težak udarac nanesen je hapšenjem ministra Miloša Lučića.

Braća Lučić su poslovni partneri i bliski saradnici Aleksandru Glavašu, kumu Nenada Nešića sa kojim se posvađao nakon izbora i napustio DNS. Lučići i Glavaš grade kompleks na Jahorini, a pitanje je dokle će istraga dovesti, jer je svima za podsmjeh „sitni“ prestupi koji se stavljaju na teret ministru za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH Milošu Lučiću.

Servisiranje vozila, trošenje reprezentacije definitivno nije „visoka korupcija“, kako to licemjerno želi pokazati Tužilaštvo BiH, koje želi da hapšenjem ministra stranke koja je na umoru pokaže kako tobože nema nedodirljivih, ali to nije tačno.

Hapšenje Lučića iskoristio je i Nedeljko Elek da provocira i ismijava Nešića, o očito da nije zaboravio tuču sa gangom DNS-a, Lučićima i Nešićem, koja se ovog ljeta dogodila na Jahorina, sa jasnom aluzijom da je Lučić „pilićar“ u odnosu na Nešića.

Mala bara puna krokodila a ostaje da se vidi ko će ostati posladnji u DNS-u da ugasi svjetlo i kaže laku noć stranci koja je na prošlim izborima imala 100 000 glasova a sada je spala na nekoliko poslanika i funkcionera koji su ostali u stranci očekujući da će dobiti neku milostinju i mrvice od Uzurpatora..

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter