Na rezultate ozbiljnih anketa i istraživanja Partija pokušava odgovoriti preko lažnih anketa Darka Milunovića

Na rezultate ozbiljnih anketa i istraživanja Partija pokušava odgovoriti preko lažnih anketa Darka Milunovića

Poslednjih dana zatrpani smo brojnim vijestima o nekakvim istraživanjima javnosti i anketama sa prognozama rezultata Opštih izbora koji će se održati 2-og oktobra. Tako su režimski mediji objavili vijest kako se Dodik tobože pohvalio kako će ubjedljivo i lako pobijediti na izborima, te se pozvao na istraživanje agencije „Matriks“ iz Banjaluke.

Ružno je što Dodik i režimski mediji na ovakav način vrijeđaju i ponižavaju ruskog predsjendika, kao da je on neki šalabajzer kome se mogu prodavati jeftine fore i podvale, kao što pokušavaju građanima Srpske.

Tzv „Marketinšku agenciju Matriks“ osnovao je Darko Milunović, visoki funkcioner SNSD-a, do nedavno finansijski direktor Elektroprivrede Republike Srpske a sada direktor Agencije za statistiku Republike Srpske.

Koliko su njegova podmetanja i „istraživanja“ mjerodavna pokazuje informacija da je nekoliko dana prije lokalnih izbora, održanih u novembru 2020. godine, najavio da će Igor Radojičić pobijediti Draška Stanivukovića sa 20% razlike a izgubio je sa 10%, što znači da su „omanuli,“ za 30%. Tada su istraživanje radili preko agencije „Siti konsalting D.O.O Banjaluka, koja je registrovana na istoj adresi.

Ovakva naručena istraživanja pokazuju kakva je panika i strah zahvatila režim, jer povlače jedan za drugim očajničke poteze, od lažnih računa i podmetanja kako stranci finansiraju opoziciju, do lažnih anketa koje plasiraju režimski mediji i SNSD-ove agencije.

Jedni te isti potezi i međusovmo nabacivanje loptice Crne trojke i Osovine zla HDZ – SNSD – SDA, koja nas pokušava držati zarobljene, što pokazuje i naručena Odluka Ustavnog suda BiH, koji je pod kontrolom Mafije i Crne trojke, ali sve im je uzalud jer ih je narod pročitao i ne nasjeda na njihove jeftine fore.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter