-Monstrum i zločinac Stevandić naložio kriminalcima iz svoje -Crveni Kombi- partije da mi prijete smrću-

-Monstrum i zločinac Stevandić naložio kriminalcima iz svoje -Crveni Kombi- partije da mi prijete smrću-

Monstrum i zločinac Stevandić naložio kriminalcima iz svoje -Crveni Kombi- partije da mi prijete smrću kako bi pokušao spriječiti iznošenje istine o njegovoj kriminalnoj zloupotrebi teško oboljelog pacijenta dr Milana Pekije, koji je preminuo, kao i Stevandićevoj odgovornost zbog njegove smrti; Potencijalni Ubica je Milorad Radić iz Prijedora

1. Monstrum i Zločinac Nenad Stevandić naložio je kriminalcima iz svoje “Crveni Kombi” partije da mi prijete, ne bi li me na taj način spriječili da objavljujem istinu o Monstrumovoj odgovornosti za smrt dr Milana Pekije, koji je, prije par dana, preminuo u ECMO centru u Ljubljani, gdje ga je, teško bolesnog, pod dosad neistraženim okolnostima, transportovao Stevandić.

2. Učinio je to kada je uvidio da je dr Pekija na ivici smrti, kako bi prikrio svoj ogavni neljudski čin fotografisanja sa teško bolesnim pacijentom, uz svoju tvrdnju da je dr Pekija “već dvaput negativan i oporavak napreduje”.

3. Monstrum i Zločinac Stevandić je jezivu fotografiju objavio na društvenim mrežama 18.06., a kada se (sada pokojnom) dr Pekiji stanje dramatično pogoršalo, on je, da bi prikrio svoj užasni čin, naložio transport u ECMO centar u Ljubljani, iako u Banjaluci, još od 2018., postoji ECMO aparat koji je u funkciji.

4. Stevandić je, kako sam to već ranije naveo, imao namjeru da javnosti pokaže lažnu sliku, ukoliko dr Pekija premine u Ljubljani, “kako je sve učinjeno”, što je bolesna manipulacija Zločinca koju sam raskrinkao. 

5. Nakon prvog, potom i ostalih tekstova, uslijedile su salve napada prljavih, bolesnih Monstrumovih botova, Montstruma, kao što im je i “Komandant”, da bi sve kulminiralo 16.09. o.g. otvorenom prijetnjom po moj život koju je uputio Milorad Radić iz Prijedora, kriminalac, pripadnik “Crveni Kombi” partije i, kako se sam predstavio, potencijalni ubica.

6. Ništa začuđuje od pripadnika “Crveni Kombi” partije kojima je Monstrum na čelu. Monstrum je organizovao likvidacije Bošnjaka, Hrvata, Srba tokom rata u Banjaluci, okolnim mjestima i, posebno, Kotor Varoši, pa nije nikakvo iznenađenje da namjerava da nastavi svoj ubilački pohod.

7. Malo sam se raspitao ko je “hrabri” Milorad Radić i došao do podataka da je riječ o notornom kriminalcu, bliskom saradniku Zločinca Stevandića, koji živi u Prijedoru. 

8. Milorad Radić, iz mjesta Busnovi kod Prijedora, pripadnik je prijedorske stečajne mafije. Kao direktor nekad uglednog preduzeća “Žitopromet”, zloupotrijebio je svoju funkciju, kupio akcije preduzeća i onda ga survao u stečaj. 

9. Sve to učinio je kako bi se dokopao četiri atraktivna poslovna prostora u Prijedoru, u najužem dijelu grada, na šetalištu, koje iznajmljuje pod kiriju za velike iznose. Kriminalac Radić posjeduje i kafe "RX" u ulici Jovana Raškovića, koji je glavno mjesto za okupljanje članova “Crveni Kombi” partije iz tog grada. 

10. Nakon što je opljačkao i uništio “Žitopromet”, Radić, pripadnik prijedorskog podzemlja, ne radi ništa, živi od rente i ponekog prljavog posla, a jedan je od većih finansijera “Crvenog Kombija”.

11. Baš me interesuje da li će doći da me, po Stevandićevom nalogu, likvidira u  crnom automobilu “ford fokus long” ili na motociklu, nekog od pripadnika te kriminalne družine?! Što se mene tiče, Psihički Bolesnici  Monstruma i Zločinca Stevandića mogu  nastaviti da prijete, uopšte me to ne dotiče, niti me na bilo koji način, svojim umobolnim naznakama da će me likvidirati, mogu uznemiriti.

12. Strpljivo čekam odgovore od Miodraga Bajića, šefa Posebnog odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva i direktora Policije Siniše Kostreševića o tome da li će provesti istragu oko smrti dr Pekije i uloge Monstruma i Zločinca Stevandića u njoj. (nastaviće se)

Vezani tekstovi: 

“Crveni Kombi” ponovo vozi: Monstrum Stevandić i Monstrumi koje kontroliše uzalud pokušavaju prikriti njegovu odgovornost i kriminalne akte koje je počinio zloupotrebom teško oboljelog pacijenta, dr Marka Pekije, koji je preminuo; Da li će Tužilaštvo konačno početi da radi svoj posao i prestati da štiti zlikovce (15.09.2020.)

Dodatak: Nenad Stevandić, Monstrum: Teška zloupotreba pacijenta oboljelog od korona virusa; Ugrozio život doktoru Pekiji da bi sakrio svoj užasni postupak javne zloupotrebe teško oboljelog pacijenta od korona virusa (objavljeno 27.08.2020.)

Piše: Slobodan Vasković

Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks