Monstruozne javne zloupotrebe teško oboljelog pacijenta od korona virusa u Banja Luci (Foto/Dokumenti)

Monstruozne javne zloupotrebe teško oboljelog pacijenta od korona virusa u Banja Luci (Foto/Dokumenti)

Nenad Stevandić, Monstrum: Teška zloupotreba pacijenta oboljelog od korona virusa; Ugrozio život doktoru Pekiji da bi sakrio svoj užasni postupak javne zloupotrebe teško oboljelog pacijenta od korona virusa

1. Nenad Stevandić je ratni i poratni monstrum; Ta prljava, podmukla, ubilačka perjanica Milorada Dodika, koji je bogato nagradio njegove ubilačke usluge, između ostalog, i pozicijom zamjenika generalnog direktora UKC RS Banjaluka. 

2. Od Stevandića nije mnogo bolji ni generalni direktor Vlado Đajić, a slučaj doktora Marka Pekije, teško oboljelog od korona virusa, to na vrlo morbidan način i potvrđuje, kao što sjedoči kakvi Neljudi se pokušavaju predstaviti kao “heroji”.

3. Dr Marko Pekija trenutno se liječi u Ljubljani i, na sreću, dobro se oporavlja.

4. Dok je bio hospitalizovan u UKC RS lebdio je između života i smrti. U Ljubljanu nije prebačen primarno da bi mu život bio spašen, već da bi Stevandić pilatovski “oprao ruke” ukoliko Pekija izgubi bitku sa koronom.

5. Priča je jeziva, ali dokazi o Stevandićevoj i Đajićevoj monstruoznosti su nesporni.

6. Sve počinje kada se Stevandić, mimo svih zakona, slika sa Pekijom i tu fotografiju, uz propratni tekst, samoreklamerski, objavljuje na mrežama. Slikanje sa pacijentima i objavljivanje fotografija je zabranjeno. Stevandić je odmah morao biti suspendovan, potom i otpušten, ali to se nije desilo niti je Đajić bilo šta preduzeo zbog ovog morbidnog akta.

7. Stevandić je fotografiiju sa Pekijom objavio 18.08.2020. godine, navodeći da je Pekija “već dva puta negativan i oporavak napreduje”! Sve su, isti dan, prenijeli brojni mediji u BiH i Regionu.

8. U par dana nakon toga Pekijino zdravstveno stanje se veoma pogoršalo i prijetilo je fatalnim ishodom. Prebacuju ga u Ljubljanu, 22.08., četiri dana nakon što se Stevandić, mimo svih pravila slikao sa njim, kako bi pokušao podići svoj bijedni rejting. 

9. Pekija je prebačen zbog, kako su naveli, ECMO aparata, odnosno vještačkih pluća.

10. ECMO aparat postoji i u UKC RS Banjaluka i u funkcionalnom je stanju, koristi se često.

11. Postavlja se pitanje zbog čega je Pekija prebačen u Ljubljanu zbog ECMO aparata, koji u Banjaluci postoji od polovine 2018. godine?!

Zato što se Stevandić uplašio da će Pekija izgubiti bitku sa virusom i da će on biti okrivljen zbog fotografije; Njegova monstrozna logika kaže - ako umre u Ljubljani, reći ćemo da smo sve pokušali.

12. Stevandić se jezivo poigrao sa bolesnim čovjekom, teško ga, fotografišući se sa njim, zloupotrijebio, a onda mu dodatno, transportom u Ljubljanu, ugrozio život.

Takvo što može učiniti samo potpuni monstrumi; Isti takvi tog monstruma, kao i Đajića, mogu dalje držati na čelu UKC RS!

13. Uz sve ovo, treba navesti i ogromne troškove Monstrumove užasavajuće akcije samospasavanja po cijenu da Pekija i premine tokom transporta, jer je bio u vrlo vrlo lošem stanju.

14. Stevandić nastavlja da gazi preko leševa; Ništa novo ni od njega ni od njegovog zaštitnika Milorada Dodika!

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks