Monika Beluči u posjeti Slobodi Mićalović: Obilazak Trebinja, ćevapi i šljivovica (Foto/Video)


Monika Beluči u posjeti Slobodi Mićalović: Obilazak Trebinja, ćevapi i šljivovica (Foto/Video)

MONIKA BELUČI IMALA POSEBAN ZAHTEV ZA SLOBODU MIĆALOVIĆ Slavna glumica dolazi u Srbiju, a posle Čortanovaca želi da poseti OVAJ GRAD - ćevapi i šljivovica nezaobilazni

Monika Beluči uskoro će doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a potom će sa njima svratiti u Trebinje.

Foto: D. Briza/RAS SRBIJA/Monika Beluči

-Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma "Na mlečnom putu" - kazao je dobro obavešten izvor "Informera".

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija/Sloboda Mićalović

-Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda. Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka - završava izvor pomenutog medija.

VIDEO:

 

VIDEO:

 

Piše: Vladimir Miljanić
Foto naslovna: M.Đoković/P.Dimitrijević/RAS Srbija
Video: Nova S/MOCCA BILLU/youtube.com
Izvor: informer.rs/blic.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter