Miličević obmanuo javnost: Na sastanak kod Dodika otišao bez konsultacija sa svim članovima Predsjedništva SDS-a


Miličević obmanuo javnost: Na sastanak kod Dodika otišao bez konsultacija sa svim članovima Predsjedništva SDS-a

Milan Miličević obmanuo je javnost tvrdnjom da je na sastanak sa lažnim predsjednikom RS Miloradom Dodikom došao uz punu podršku Predsjedništva SDS-a.

Prema mojim informacijama, Miličević je konsultovao svega nekoliko članova tog tijela, dok nikog drugog nije zvao.

U vrhu SDS-a došlo je juče do vrlo burnih reagovanja, ali su i ovaj put većinu toga uspjeli da nekako zguraju pod tepih.

Tvrdi se da se Miličević konsultovao samo sa Đorđem Milićevićem, načelnikom Šamca, potom sa Darkom Babaljem, samim tim i sa Momom Mandićem, koji je Babaljev šef, što svjedoči da je SDS, kako sam to i ranije navodio, privatizovana stranka u funkciji ličnih interesa nekolicine pojedinaca.

Ništa iznenađujuće, kao što nije bilo iznenađenje ni dolazak Miličevića na “prazan skup” kod Dodika koji pokušava zaoštriti krizu u BiH kako bi pokušao popraviti svoj teško urušeni rejting i na bilo koji način dokopati se novca kojim bi vratio prvih 310 miliona KM koji u junu dolaze na naplatu (u jednom danu), od ukupno 1,2 milijarde KM koliko RS mora vratiti kredita u ovoj godini.

Svojim dolaskom, Miličević je na takozvanu opoziciju, onosno SDS, preuzeo dio odgovornosti za neodgovorne, bahate i neostvarive Dodikove najave koje će najviše štete donijeti narodu u RS. 

Nažalost, SDS, kao i ostatak takozvane opozicije, sem Nebojše Vukanovića i njegove Liste, i ranije su bili u funkciji Dodikovih Korisnih Idiota.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter