Leblank o karijeri voditelja: Nisam znao u šta se upuštam

Leblank o karijeri voditelja: Nisam znao u šta se upuštam

Glumac Met Leblank je za njujorški Tajms ispričao da je svojevremeno odustao od glume zbog porodičnih problema. Iako više nije tako tražen i popularan kao kada je igrao u sitkomu “Prijatelji”, glumac je nastavak karijere pronašao u poslu voditelja automobilske emisije “Top gear” koja je dijelom snimana i u Crnoj Gori.

Po odlasku Klarksona, Meja i Hamonda, “Džoi” je vodio emisiju tokom jedne sezone zajedno sa Krisom Evansom, koji je zatim napustio šou zbog optužbi za zlostavljanje. Za Krisov odlazak, Met je saznao – iz novina!

“Nisam imao pojma da sam tim poslovnim potezom uletio u medijsku oluju go*ana. Pojma nisam imao u šta sam se uvalio. Nisam ni znao da odlazi, lijepo smo se slagali. U novinama sam pročitao šta se zapravo desilo”, rekao je on.

Sada Leblank, zajedno sa Krisom Harisom i Rorijem Ridom, ima priliku da bude “slobodniji i kreativniji”.

“Ovo je svakako produktivnije okruženje i društvo. Nas trojica smo dobar tim”, rekao je on.

“Šuškalo” se i da je Leblank u potpunosti ostavio glumu. Međutom, pauzu od karijere napravio je zbog porodičnih probema.

“Prolazio sam kroz težak razvod od Melise, a imali smo bebu. Mojoj kćerki je postavljena veoma teška dijagnoza, a sada je konačno dobro. Bilo mi je veoma teško. Posao nikako nije mogao, u tom trenutku, da bude prioritet. Shvatio sam da je porodica najvažnija stvar na svijetu, sve ostalo je u drugom planu”, rekao je on.

Leblank je 2003. oženio manekenkom Melisom Meknajt. Kćerka Marina je rođena godinu kasnije, ali je u ranom djetinjstvu imala brojne zdravstvene probleme. O razvodu je počelo da se priča početkom 2006, a do kraja te godine par se i definitivno rastao.

Njegova karijera TV vodiltelja ispostavila se dobrom po pedesetogodišnjeg glumca. Ipak, od serija nije odustao, i trenutno se u Americi prikazuje sitkom “Čovjek s planom” u kojem ima glavnu rolu.


Izvor: mondo.rs