Korona i dalje uzima danak: Preminuo glumac Marko Živić (49) (Foto/Video)


Korona i dalje uzima danak: Preminuo glumac Marko Živić (49) (Foto/Video)

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini. Glumac Marko Živić priključen je 11.oktobra na respirator, a lekari Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" borili su se za njegov život do poslednjeg trenutka

On je tri nedelje bio na bolničkom lečenju zbog koronavirusa. Svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika, a imao je i obostranu upalu pluća.

Navodno, dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta.

Podsetimo, Živić je nakon pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, gde je dobio odgovarajuću terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtev pušten je na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.

Izvor: b92.net

Preminuo Marko Živić

Foto: Zoran Lončarević

Glumac Marko Živić preminuo je u 50. godini od posledica koronavirusa.

Vest o smrti glumca potvrdilo je Beogradsko dramsko pozorište, čiji je bio stalni član.

„Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama“, navodi se u saopštenju BDP.

Marko Živić je rođen 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Glumu je završio 1995. na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Bio je deo stalne glumačke postave u Pozorištu na Terazijama i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta.

Podsetimo, Marko Živić je već nekoliko dana bio u teškom zdravstvenom stanju i priključen na respirator. On je zbog koronavirusa bio hospitalizovan u kliničko-bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović“.

 

Foto naslovna: Nemanja Jovanović/Tanjug
Video: Republika/youtube.com
Izvor: rs.n1info.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter