Jezivo, ubio sina i ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi! Prijeti mu doživotna robija (Foto)


Jezivo, ubio sina i ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi! Prijeti mu doživotna robija (Foto)

SUĐENJE ZA DVOSTRUKO UBISTVO. Srpskom državljaninu koji je ugušio djecu pa skočio u Dunav, PRIJETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Jezivo ubio sina i ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi!

Njemački javni tužilac Tomas Raučer tražio je doživotni zatvor za srpskog državljanina Semira A. (37) koji je osumnjičen da je u maju prošle godine ubio ćerku (6) i sina (8), kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bjanki S. (29).

Da podsjetimo, Semir A. se tereti da se prerušio u policajca i predložio djeci da se igraju. Potom ih je obmotao kablovima, navukao im plastične kese na glave i zalijepio selotejpom. Posle zločina ostavio je oproštajno pismo i pokušao da se ubije skokom u Dunav .

- Presuda bi trebalo da bude izrečena sutra. Tužilac traži doživotni zatvor za srpskog državljanina - navode portali.

FOTO: BILD.DE PRINTSCREEN

Kako su mediji ranije pisali, u kompjuteru zaplijenjenom posle hapšenja koji je pripadao Semiru, otkriveno je da je guglao koliko brzo djeca umiru od gušenja kesom.

- On nije mogao da prihvati da je bivša supruga našla momka, te je zato odlučio da ubije djecu, da ne bi ostala da žive sa njima - pišu mediji. Podsjetimo, na suđenju koje je počelo u aprilu, Semir A. priznao je da je ubio djecu.

Foto naslovna: Clemens Bilan/EPA
Izvor: J. I./EPA/kurir.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter