Jami - Đukanović slao državni avion po mene, govorio mi je da sam dragulj


Jami - Đukanović slao državni avion po mene, govorio mi je da sam dragulj

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i aktuelnom predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu.

Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsjednika.

„Mila sam upoznala u hotelu Crna Gora u Podgorici. Tamo sam pjevala na zabavama u zelenom salonu. Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan… ma, predivan dio mog života! Te zabave su počele 1991. i pjevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila“, objasnila je Jami.

„Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Vjerovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sjednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smejem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj“, dodala je pevačica.

Ni priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla, prenosi Kurir.

„Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sjećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao“, pohvalila se Jami svojevremeno u jednoj emisiji.


Izvor: Kurir