Inspekcija u Čelincu zabranjuje prodaju polj. proizvoda poljoprivredniku i borcu VRS zato što je iz Prnjavora? (Video)


Inspekcija u Čelincu zabranjuje prodaju polj. proizvoda poljoprivredniku i borcu VRS zato što je iz Prnjavora? (Video)

Da ne povjeruješ – inspekcija progoni poljoprivrednika i borca, ne dozvoljava da prodaje svoje proizvode

Naš Miloš Šašić, povjerenik Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Čelincu, snimio je zanimljiv video prilog o nepravdi i ponižavanju demobilisanih boraca, omalovažavanju poljoprivrednika i obilnog poštenog čovjeka! Miloš je razgovarao sa Zlatkom Jankovićem, poljoprivrednikom iz Prnjavora koga od 1.8. Inspekcija svakodnevno maltretira i ne dozvoljava da prodaje pored puta u Čelincu svoje proizvode, lubenice, dinje i povrće!?

Poštenom registrovanom poljoprivrednom proizvođaču pokušavaju da onemoguće da prodaje domaće i zdrave proizvode uz obrazloženje da se nalazi blizu obližnje prodavnice, te da dolazi iz drugog mjesta a Zakonima nije propisano tako nešto! On želi da se pomjeri 20 metara dalje i da proizvode prodaje na privatnom imanju uz saglasnost vlasnika ali naslućuje da će i tu naići na probleme i prepreke.

U zemlji nepravde ovakve stvari postaju normalne, jer država progoni poštene i normalne, dok se drugima sve amnestira. Pogledajte šta poljoprivrednik i demobilisani borac prve kategorije, koji sutra namjerava besplatno narodu dijeliti svoje domaće proizvode u znak protesta, kaže o ovoj nepravdi u kratkom ali zanimljivom razgovoru i video prilogu našeg Miloša Šašića, …

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter