Hrvatsku glumicu cinično pitali da li joj je ćerka sada Srpkinja, njen odgovor oduševio Region!


Hrvatsku glumicu cinično pitali da li joj je ćerka sada Srpkinja, njen odgovor oduševio Region!

Jelena Veljača, hrvatska glumica koja se nedavno preselila u Beograd prvenstveno zbog poslovnih obaveza objavila je sliku svoje ćerke na društvenim mrežama a onda dobila šokantan komentar.

Naime, pored slike ćerke Lene među haštagovima bio je i #beograđanka, što je očigledno nekom zasmetalo.

“Ko je to, mala Srpkinja? Jel to beogradsko dete“, pitao je jedan od pratilaca a Jelena mu je vrlo kulturno odgovorila. Zbog njenog odgovora aplaudira cijeli Balkan!

– To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene s 2 godine i 8 mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu bejbisiterku, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspjehu, pa i tome što govori “moje drugarice” i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvom mjestu strepim pred svakom promjenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspjeh. A vaša insinuacija da je biti “mala Srpkinja” nešto ružno je za mene neprihvatljiva – rekla je ona i nastavila:

– Nijedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lijepa. Lena je Hrvatica u Bg-u, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dijete i dobra žena i građanka svijeta, te velikodušna i otvorena prema svima. Rat je užasna stvar, jasno je ko je gdje i kada bio agresor, ali to nema baš nikakve veze s mojim detetom, njenim drugarima i 2018. godinom u kojoj mi krećemo u drugu nedjelju vrtića. Smatram vaše pitanje stravično nepristojnim – završila je glumica i oduševila sve svoje pratioce.


Izvor: Portal Analitika