Glumac Nikola Đuričko sa porodicom napustio Srbiju, ovo je razlog


Glumac Nikola Đuričko sa porodicom napustio Srbiju, ovo je razlog

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko je pronašao agenta koji će mu pomoći da izgradi karijeru u inostranstvu, a supruga Ljiljana ga je podržala u odluci da žive van Srbije.

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, kćerkom i sinom spakovao kofere, riješio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi. Kako saznaje Blic, glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno riješio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

– Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i riješili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspješnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi vidjeli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život – kaže  dobro obavješten izvor, i dodaje da je Nikola i prije preseljenja razradio planove za život u Njujorku:

– Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspješna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, vjeruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti. Čim se s porodicom smjestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg vjeruje da će mu karijeru voditi u pravom smjeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja.

Đuričko je sa suprugom i nasljednicima razmatrao i opcije za obrazovanje djece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku.

– Odluku da napuste Srbiju podržali su Nikolini i Ljiljanini nasljednici Nađa i Đorđe. Kada su pronašli mjesto za život, supružnici su započeli raspitivanje i koja škola je najbolja da bi nasljednici nastavili obrazovanje, za koje ne žele da padne u drugi plan. Ostaje još da naprave izbor, te da vide kako će se uklopiti, ali zasad sve ide po planovima – zaključio je izvor za Blic.

 

Izvor: Blic