Evo šta je ostalo od naših 55 miliona KM posle -Srpska open- u Banja Luci? (Foto/Video)


Evo šta je ostalo od naših 55 miliona KM posle -Srpska open- u Banja Luci? (Foto/Video)

POČELO RASKLAPANJE – NA LICU MJESTA, obilazak teniskih terena posle odlaska Đokovića. Teniski turnir je završen, a nakon šatora Goricinog restorana Agape počelo je sklapanje i tribina na teniskom terenu, na kome je nedavno održan turnir Srpska open 2023. Na prvi pogled je vidljivi su mnogi propusti, da je sve svušereno, urađeno na brzinu, da su završni radovi lošeg kvaliteta, da su ugrađeni jefitini materijali, i da nema nikakvog govora da cijena radova jednog otvorenog teniskog terena iznosi nevjerovatnih 55 miliona maraka.

Dodik je rekao da je Vlada uložila 34 a grad Banjaluka 11 miliona, da bi ubrzo od njegovog prijatelja i saradnika Drapka Stanivukovića stigla ispravka da je grad uložio 17 miliona, te Elektroprivreda Republike Srpske „donirala“ još 2 miliona, pa je ukupan zbir izašao na preko 55 miliona maraka narodnog javnog novca, a bilo je planirano da sve košta 15 miliona.

Zanimljivo da će nakon sklapanja montažnih tribina ostati svega oko 1650 stolica na sjedanje, a nema naznaka da se „multifunkcionalna“ dvorana bez krova, kako su je nazvali, koristi u neke druge svrhe.

Posebna priča i zloupotrebe čestitog neimara Saše Trivića, glavnog građevinskog operativca koji je između ostalih, takođe dobro omedio prste i nabacio poslić postavljanja liftova svojoj firmi Tri-best, o čemu ću detaljnije pisati sutra.

Pogledajte video prilog sa lica mjesta, koji ima veliku pažnju javnosti, i za prvih par sati više od 30 000 ljudi pogledao je prilog sa lica mjesta, o stanju teniskih terena u Banjaluci…

 

Pogledajte prilog o zloupotrebama Saše Trivića, prvog poslodavca režima i Unije poslodavaca Republike Srpske…

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter