Evo istine, u lice! Srpski interes je da Dodik i njegovi odu sa grbače naroda!

Evo istine, u lice! Srpski interes je da Dodik i njegovi odu sa grbače naroda!

Lider PDP-a naglašava da nema većeg izdajnika i štetočine od Dodika, te da je najveći srpski nacionalni interes da Milorad Dodik i njegova kamarila odu s grbače naroda.

Nakon što ga je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik optužio za izdajništvo, predsjednik PDP-a Branislav Borenović, se oglasio na svom facebook nalogu i poručio da je ratovao sa 18 godina, dok je Dodik u to vrijeme zaradio nadimak Ronhil.

"Branislav Borenović je otišao u rat sa 18 godina sa svojim saborcima u redovima Vojske Republike Srpske u jedinicama koje su popunjavali najmlađi i tamo gdje su mnogi, nažalost, i poginuli. Milorad Dodik je za to vrijeme preko granica i aerodroma nosio nešto drugo, pa zaradio nadimak Ronhil. Pa danas Milorad kaže da je on patriota, a ja izdajnik", kazao je Borenović i dodao:

"Branislav Borenović nije nikada potpisao ni glasao ni za nijedan prenos nadležnosti sa institucija Republike Srpske, Milorad Dodik je izglasao sve i jednu"

"Branislav Borenović nije učestvovao u usvajanju ANP-a za NATO, Milorad Dodik jeste. Dvije godine nakon što je Milorad sjeo u fotelju u Sarajevo, Manjača je postala mjesto gdje uveliko marširaju vojnici sjevernoatlantske alijanse. Pa opet Mile kaže da je on patriota, a Brane izdajnik", naveo je on.

"Branislav Borenović živi život koji su on i njegovi najmiliji živjeli i prije bavljenja politikom. Miloradu Dodiku je banka plijenila kuću prije nego što je postao vlast. Danas su Mile i njegovi zaplijenili cijeli budžet. Pa je i zato Mile patriota, a Brane izdajnik", istakao je Borenović pitajući:

"Je li Branislav Borenović izdajnik zato što je engleski jezik naučio u školi, a Milorad Dodik to nije uspio ni za šest mjeseci boravka u Americi dok je bio "dašak svježeg vjetra na Balkanu"?

Lider PDP-a naglašava da nema većeg izdajnika i štetočine od Dodika, te da najveći srpski nacionalni interes je sada da Milorad Dodik i njegova kamarila odu s grbače naroda.

"Republika Srpska nije prćija Dodika, da se s njom igra kako mu padne na pamet. I neka bude siguran da će za tu igru morati da odgovara,  ma koliko taj trenutak pokušavao da odgodi", kazao je između ostalog Borenović.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter