Četiri godine patnje za -Dragstes- zato što je jedan tajkun -jači- od institucija Republike Srpske (Video)


Četiri godine patnje za -Dragstes- zato što je jedan tajkun -jači- od institucija Republike Srpske (Video)

Danas su Stevo Lazić i njegov Dragstes i zvanično obilježili pune četiri godine rada na agregatu. Na današnji dan 2020. godine, po nalogu moćnog bijeljinskog tajkuna, je „raskačen“ dalekovod kojim se decenijama električnom energijom snabdijevala Dragstesova benzinska pumpa u Gornjem Crnjelovu.

VIDEO:

Infomedia Balkan je nedavno pisala: „Električnom energijom su se na toj lokaciji napajali svi objekti od 1982 godine, a „raskačeni“ dalekovod je, sa svom potrebnom dokumentacijom, uplanjen na vlasnika benzinske pumpe (Dragstes op.a.) 1995 godine.“ 

VIDEO:

Kako je gradska administracija mogla izdati građevinsku dozvolu poznatom bijeljinskom tajkunu za gradnju i njegove benzinske pumpe ispod dalekovoda koji je postojao decenijama?

Zašto gradska administracija, kojom već više od tri godine rukovodi „pravednik“ Ljubiša Petrović, ne želi da postupi po sudskoj presudi i izvrši reviziju građevinske dozvole izdate bijeljinskom tajkunu a što je već dva puta tražilo nadležno ministarstvo?

Da li je moguće da su u gradskoj administraciji izjavili, parafraziramo - ako se izvrši revizija i ustanovi da je protivzakonito izdata građevinska dozvola onda će neko morati odgovarati-? 

Zašto „prepošteni“ gradonačelnik Ljubiša Petrović ne smije ili ne želi da primi na razgovor Stevu Lazića, koji samo želi da sa njim razgovara na ovu temu?  

VIDEO:

 

Klikom na ovu rečenicu OVDJE se možete upoznati sa cjelokupnim slučajem!

Piše: Infomedia Balkan
Foto naslovna: Printscreen/Facebook
Video: Facebook/Novi Glas/Novi Glas
Izvor: Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter