Šest minuta mržnje - Ovako se komunicira sa medijima: Volio bih da dobiješ pritisak, da ti otkaže srce..(Video)


Šest minuta mržnje - Ovako se komunicira sa medijima: Volio bih da dobiješ pritisak, da ti otkaže srce..(Video)

U ovom video klipu, urađenom u saradnji sa članicama istraživačke mreže Umbrella, izdvojili smo samo nekoliko primjera koji ilustruju na koji način Milorad Dodik komunicira sa medijima.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik više od 15 godina kontinuirano vrijeđa i prijeti novinarima koji kritički izvještavaju o njegovom radu. Izdvojili smo samo neke od uvreda koje je Milorad Dodik tokom 15 godina uputio novinarima. Pogledajte video koji je urađen u saradnji sa članicama istraživačke mreže Umbrella.

Do danas, Milorad Dodik nije snosio odgovornost za svoje ponašanje. Pravosuđe u Republici Srpskoj nije reagovalo ni na otvorene, dokumentovane prijetnje, niti su međunarodni zvaničnici prekinuli komunikaciju sa osobom koja na taj način ugrožava slobodu medija. Uvrede, prijetnje i pokušaji diskreditacije postali su naša svakodnevnica. Donošenje zakona o kriminalizaciji klevete dodatno će je pogoršati.

U ovom video klipu, urađenom u saradnji sa članicama istraživačke mreže Umbrella, izdvojili smo samo nekoliko primjera koji ilustruju na koji način Milorad Dodik komunicira sa medijima. Pogledajte video:

 

Foto naslovna: Milorad Dodik pokazuje novinarima srednji prst
Video: Magazin Zurnal Online
Izvor: zurnal.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter