Endi Rodik: -Đoković je negativac koji želi da ubije bambija! (Foto)


Endi Rodik: -Đoković je negativac koji želi da ubije bambija! (Foto)

Novaka sada NAPADAJU zbog stvari koju do danas NIKO nije primetio! Amerikanac bez dlake na jeziku! Novak Đoković i dalje je tema broj jedan u teniskom svetu posle diskvalifikacije sa US opena. Poslednji u nizu koji se oglasio je bivši šampion njujorškog grend slema Endi Rodik, koji smatra da će Novakov nenamerni potez mnogo uticati na njegovu reputaciju. I to na prilično negativan način prema svetskom broju 1. - Poslednjih šest mesecu je za njega bio PR debakl - počeo je Rodik za "CBS Sports radio", a prenosi "b92.net".

Foto: Endi Rodik/Dennis Sabangan/EPA

A onda je Amerikanac plastično opisao situaciju, iz njegovog ugla... - U ovom periodu karijere, kada svako voli Nadala i Federera jako dug period, Novak je na neki način negativac. Đoković je čovek koji želi da ubije Bambija u očima ljubitelja tenisa - naglasio je Rodik.

Foto: Endi Rodik i Novak Đoković/sport.blic.rs

Incident sa slučajnim napucavanjem loptice prema linijskom sudiji, Rodik je opisao kao nesrećan slučaj. - Bilo je jako nesrećan događaj. Doveo je sebe u poziciju da je prizvao nesreću i svršen čin. Deo koji me još više uznemiruje je razgovor od 20 minuta i vrsta kao da nije izgledao zabrinuto za damino grlo (pogodak u vrat prim. aut) ili bilo šta drugo. Potom preskakanje konferencije za medije, što je verovatno pogoršalo situaciju - zaključio je.

Foto: Endi Rodik/Dennis Sabangan/EPA

Piše: M.D.S.
Foto naslovna: Jason Szenes/EPA
Izvor: sport.blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks