Džoni Dep prasnuo u smijeh nakon pitanja o njegovim genitalijama na sudu - Dep kupuje kuću u Srbiji (Video)

Džoni Dep prasnuo u smijeh nakon pitanja o njegovim genitalijama na sudu - Dep kupuje kuću u Srbiji (Video)

Glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd nastavili su borbu na američkom sudu, koje mediji nazivaju "ročištem decenije". Malkom Konoli, inače Depov tjelohranitelj, bio je pozvan kao novi svjedok u slučaju.

On se osvrnuo na vrijeme koje je Dep proveo u Australiji 2015. godine, dok je snimao "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Naime, Herd je u tom razdoblju živjela s Depom u Australiji.

U moru pitanja, advokat Amber Herd upitao je Konolija, da li je svjedočio kako Dep mokri u predvorju njihove rezidencije u to vrijeme.

On tvrdi da je čuo buku, da je vidio Depa u predvorju kuće, ali da ga nije vidio kako mokri.

"Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne?", upitao je zatim advokat.

Na to pitanje Dep nije mogao da zadrži svoju reakciju, te je prasnuo u smijeh.

"Mislim da bih se sjetio da sam video penis gospodina Depa", rekao je on.

Izvor: b92.net/Infomedia Balkan

Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji?

Slavni holivudski glumac Džoni Dep je prilikom svoje posljednje posjete Beogradu, na Sretenje ove godine kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umjetničke zajednice, posjetio i Kosmaj.

On je s prijateljima boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi, kako se navodi, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.

"Džoni je htio i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najljepše o tom dijelu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sljedeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva", navodi izvor i dodaje:

"Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posjetio je i nekoliko restorana, gde je sjedio i fotografisao se s prijateljima."

"Gajim strast ka svemu ovde - ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. (smijeh) Ništa nisam ovdje dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno", istakao je na dodjeli medalje Dep.

Džoni je, navodno, odlučio da pazari nekretninu na planini Kosmaj, gdje kuću ima i Novak Đoković, koji je vilu kupio od Elene Karaman i Jugoslava Karića. Elena je posle prodaje ponovo kupila kuću na Kosmaju, a pored nje, ovu planinu su za život ili bijeg iz prijestonice izabrali i porodica pokojne pjevačice Merime Njegomir, glumac Nikola Kojo, Ivan Milinković, porodica pokojnog Sanje Ilića i mnogi drugi.

Foto naslovna: EPA-EFE/Michael Reynolds/Pool
Video: Twitter
Izvor: b92.net/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter