Dosad neviđena izborna krađa u Srpskoj: I u Miljakovcima kod Prijedora Jelena nema nijedan glas?

Dosad neviđena izborna krađa u Srpskoj: I u Miljakovcima kod Prijedora Jelena nema nijedan glas?

Svakim danom, kako Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine unosi lažne i prepravljene podatke sa Biračkih mjesta, uočavaju se razmjere pljačke i prekrajanja izborne volje građana. Tako je, po izvještaju CIK-a BiH, i u Biračkom mjestu 009B059 Miljakovci – Gaćani kod Prijedora kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić nije imala nijedan glas, dok je Dodik dobio 63,30 % a Zoran Kalinić 30,50% glasova.

Jasno je da ne postoji mogućnost „greške“, da Jelena Trivić nema glasova na velikom broju glasačkih mjesta širom Srpske, od Nevesinja, Višegrada, Brčkog, Zvornika, Doboja, Gradiške do Prijedora, i jasno je da se radi o brutalnoj krađi glasova.

Pitanje je šta radi policija, pravosuđe, CIK i druge institucije, zašto se ne istraže prevare i zloupotrebe, pohapse odgovorni i odmota klupko do kraja!

Sinoć je od 18 časova održan novi veliki skup i narodni protest u Banjaluci i šetnja od parka Mladen Stojanović do Trga Krajine, a sigurno je da će građani masovnim izlaskom pokazati šta misle o izbornoj krađi i natjerati institucije da rade svoj posao.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter