Dok je Duško u Kini - Karleuša kod njegove majke u rodno selo - Nije bila sama


Dok je Duško u Kini - Karleuša kod njegove majke u rodno selo - Nije bila sama

Pevačica Jelena Karleuša je mesecima unazad u fokusu medija, što zbog skandala koji su joj pripisani, što zbog porodične tragedije i smrti njene majke Divne.

Nakon porno afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, u medijima se gotovo neprestano piše da je njen brak sa Duškom Tošićem na staklenim nogama. Čak se navodilo i da je štoper kineskog Gvanžua podneo papire za razvod 40 dana posle smrti Jelenine mame.

Karleuša se veoma retko oglašavala na tu temu, a jednom prilikom je sve demantovala i naglasila da su to samo laži. Da to nije samo priča, svedoče i poslednji događaji.

Iako je Duško u Kini gde sutra igra utakmicu tamošnjeg prvenstva, JK je juče posetila njegovo rodno selo pokraj Zrenjanina - Orlovat, i njegovu majku koja je ne tako mnogo pre Divnine smrti i sama preživela teške trenutke kada joj je preminuo suprug.

Ona nije bila sama - sa sobom je povela i ćerkice, a o tome svedoče i fotografije koje je kačila na Instagram stori. Starija ćerka je pozirala na plaži pored Tamiša, orlovatskom šetalištu koje meštani zovu "Maštaonica".

Naravno, oni su se sreli i sa Duškovom sestrom koja je i čuvala njihove ćerke kada im je preminula baba Divna.

Da li je ovo pokazatelj da o razvodu u braku Tošić/Karleuša nema ni reči, ostaje nam da vidimo.

 

Izvor: Srbija Danas