Dodikova regionalna -UNA TV- kreće do kraja godine iz Zagreba, pored Hrvatske -pokrivaće- BiH i Srbiju


Dodikova regionalna -UNA TV- kreće do kraja godine iz Zagreba, pored Hrvatske -pokrivaće- BiH i Srbiju

Sjedište u Banja Luci. Nova regionalna televizija UNA TV počinje emitovanje programa krajem ove godine, a njena zagrebačka ekipa okupila je brojna poznata imena, saznaje „Jutarnji“.

Uz Severinu Kojić i Ivanu Paradžiković, glasno se priča da o poslu pregovaraju i Mojmira Pastorčić, Ivana Tomić, Domagoj Novokmet i Frano Ridjan.

Ambiciozni program televizije krenuće u isto vrijeme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, gdje će u glavnim gradovima biti posebne redakcije.

Radiće se dnevnici za sve tri države, ali će biti „utkani svi zajedno“. Takođe, planira se jutarnji show po uzoru na njemački RTL, piše „Jutarnji list“.

Da se sprema pokretanje regionalnog televizijskog programa još ljetos je pisala „Slobodna Dalmacija“.

Regionalna televizija iza koje stoji Igor Dodik, sin člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika nosi naziv UNA TV, a  Slobodna Dalmacija navodi da će sjedište te televizije, biti u Banjaluci.

TV Una emitovaće se putem telekomskih operatera i interneta, a kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, iz izvora bliskih rukovdstvu TV Une, s emitovanjem programa krenuće do kraja godine.

Foto naslovna: siol.net
Izvor: Agencije

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter