Crvena zvezda menja grb, a ovo su tri predloga za koja će se glasati

Crvena zvezda menja grb, a ovo su tri predloga za koja će se glasati

Imajući u vidu da su crveno-beli odbranili titulu, a da im je priznata i ona iz 1946. godine, stigli su do jubilarnih 30 šampionskih trofeja u državnim prvenstvima, time i prava da na grbu nose tri zlatne zvezdice, umesto dosadašnje dve.

Klub sa "Marakane" je rešio da u izboru novog grafičkog identiteta budu uključeni svi koji su članovi FK Crvena zvezda, a članstvo će, pored ostalih pogodnosti, omogućiti trodnevno glasanje putem mobilne aplikacije i to 28, 29. i 30. juna.

Ove subote, šest dana pre početka glasanja za novi grb, ponuđena su tri nova rešenja, a glasovima članova kluba biće izabran i novi grafički simbol aktuelnog prvaka Srbije.

Podsetimo, za novi grb će glasati isključivo članovi kluba, ne svako ko se smatra navijačem Crvene zvezde, pa zainteresovani koji to još nisu učinili, mogu da se učlane i daju svoj doprinos ovom izboru.

Tim povodom, prvak Srbije je saopštio sledeće:

"Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je hiljadu dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno", saopštili su crveno-beli.

 

Izvor: Blicsport