BN TV lider u Republici Srpskoj - Bravo Vlado, Bravo Suzana!


BN TV lider u Republici Srpskoj - Bravo Vlado, Bravo Suzana!

BN TV je i dalje neprikosnoven lider po gledanosti na teritoriji cijele Republike Srpske. To potvrđuju i relevantna mjerenja gledanosti prema kojima su cjelodnevni program i centralna informativna emisija “Dnevnik 2” BN TV imali najveću gledanost i u maju ove godine.

Zbog ogromnog povjerenja gledalaca, koje godinama BN televiziju svrstava među najgledanije medijske kuće u RS i BiH, i u maju ove godine centralna informativna emisija “Dnevnik 2” BN TV, koja se svakodnevno emituje u 19,30 časova, zadržala je status najgledanije informativne emisije u Republici Srpskoj.

Mjerenja su pokazala da je ukupan šer našeg “Dnevnika 2” za maj iznosio 28,86 i bio je gledaniji od centralnih informativnih emisija RTRS-a i ATV.

Kao i “Dnevnik 2”, i cjelodnevni program BN televizije tokom maja bio je najgledaniji TV program širom Republike Srpske.

Prema mjerenjima Agencije "Audiense measurement", koja je jedina ovlašćena agencija za mjerenje TV gledanosti u BiH, program BN televizije za 31 dan maja imao je ukupan šer 14,20.

BN televizija je sa svojim programskim sadržajima tokom 24 časa bila gledanija i od javnog servisa RTRS-a, Nove BH, OBN-a i ATV.

Kao i sve prethodne godine, BN TV prati najaktuelnija domaća i međunarodna dešavanja s ciljem blagovremene, tačne i objektivne informisanosti javnosti.

Poštovani gledaoci, hvala vam za povjerenje koje nam godinama svakodnevno ukazujete.


Izvor: BN TV