BN TV drugi mjesec najgledanija televizija i u BiH


BN TV drugi mjesec najgledanija televizija i u BiH

Nakon trogodišnjeg statusa najgledanije televizije u Republici Srpskoj, koji konstantno traje više od 36 mjeseci, tokom posljednja dva mjeseca, april i maj, BN TV je najgledanija TV stanica u BiH.

Ovo su zvanični rezultati agencije za mjerenje gledanosti "Audience menasure" potvrđeni i za maj 2020. Program BN TV našao se ispred dva javna entitetska servisa Republike Srpske i Federacije BiH, kao i državnog javnog servisa BHT sa šerom 7,05%.

Dnevnik 2 BN televizije konstantno je najgledaniji TV Dnevnik 2 u Republici Srpskoj, a tako je bilo i u maju kada smo dostigli šer 32,30%

Takođe i na nivou BiH Dnevnik 2 BN TV nalazi se na samom vrlu TV Dnevnika u 19:30 časova.

Naš jutarnji program ubjedljivo je najgledaniji ne samo u Republici Srpskoj nego u BiH

Jutarnji program od 6h do 9h imao je šer 28,27% u Republici Srpskoj i najbolji šer u BiH

U kategoriji domaćeg igranog programa najgledanija TV serija u ovoj godini na području BiH, uključujuci i mjesec maj, bila je serija "DOBRO JUTRO KOMŠIJA" , čiji šer je veći od svih TV Dnevnika. Šer serije DOBRO JUTRO KOMŠIJA" u maju u Republici Srpskoj iznosio je 45,50%, a u BiH 21.98%. 

Naš cilj da budemo što gledaniji na što većem prostoru je ostvaren, a što potvrdjuju i rezultati iz cijele regije u kojoj smo medju top pet televizija čiji TV kanal pogleda veći broj gledalaca.

Još bolji rezultati dolaze i iz dijaspore u kojoj BN TV uz nekoliko beogradskih televizija ima jednu od najvećih zastupljenosti u gledanosti.

Hvala vam što nam ukazujete svoje dragocjeno vrijeme.

Vaša BN TV 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks